Om Keyfree

Vi vet at nøkler og tilgang ofte skaper utfordringer både for private og for næringslivet. Nøkler kan ha en tendens til å komme på avveie, bli borte, forglemt, og skape utrygge situasjoner. Keyfree har som målsetning å skape en tryggere og mer effektiv hverdag for små og mellomstore bedrifter, private boliger, hytter samt for borettslag og sameier. Med digitale låser koblet til Keyfree vil du alltid kunne gi tilgang og ha tilgang til din eiendom.

kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll smartvarsling innbrudsalarm brannalarm
vår visjon

Gjør det smart

Keyfree ble etablert med mål om å tilby en kostnadseffektiv, brukervennlig tilgangsstyring og nøkkelfrie tilganger til dører og fellesdører. Keyfree jobber også mot å knytte systemet mot tredjeparter, som for eksempel vaskehjelp, hjemlevering av pakker og andre hjemleveringstjenester ved bruk av digitale nøkler. Dette skal gjøres på en enkel og sikker måte og derfor er Keyfree en del av Lås Opp-prosjektet. Les mer om Lås Opp-Prosjektet ved å klikke her.

Enkel å bruke

Vi jobber med å finne gode og sikre løsninger på fremtidens hjemlevering av varer og tjenester. Målet er å sørge for mer effektiv logistikk, bidra til positiv samfunnsutvikling og mindre forurensing. På toppen av dette vil hverdagen til Keyfree-brukerne bli enklere ved at man slipper fysiske nøkler for å gi tilgang.

kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll smartvarsling innbrudsalarm brannalarm
Samarbeidspartnere

Arne Jonny Forsberg

Daglig leder
arne.johnny@keyfree.no
41443926

Jhonattan Cartaya

Selger
jhonattan@keyfree.no
902 81 195

Simen Hogstad Fossum

Tekniker
simen.andre@keyfree.no
905 54 665

Ditte Yven

Prosjektkoordinator
ditte.yven@keyfree.no
921 33 245

Skroll til toppen