Om oss

Vi vet at nøkler og tilgang ofte skaper utfordringer både for private og for næringslivet. Nøkler kan ha en tendens til å komme på avveie, bli borte, forglemt, og skape utrygge situasjoner. Keyfree har som målsetning å skape en tryggere og mer effektiv hverdag for beboere i borettslag og sameier. Med digitale låser vil du alltid kunne gi tilgang og ha tilgang til din eiendom. Dersom du er en bedrift vil du kunne ha full kontroll på distribusjonen av nøkler, og sørge for en tryggere levering av dine varer.

AF-Håndverk

Keyfree er en del av AF Håndverk, som består av 11 produserende selskaper innen rehabilitering og antikvarisk rehabilitering. Sammen har vi en unik forståelse for bygg og kunnskapen som trengs for at ditt bygg kan optimaliseres.

https://afhandverk.no/

last-opp-safe-unlock

Lås opp prosjektet

Keyfree er en del av LåsOpp prosjektet i regi av Sintef. Vårt mål er å skape en enklere og nøkkelfri hverdag på en sikker måte, både på privatmarkedet og innenfor næring. Låsopp prosjektet startet i 2018 og er et treårs prosjekt som skal utvikle, etablere og evaluere et digitalt økosystem for leveranse av varer og tjenester gjennom digital lås. Dette med teknologisk og organisk integrasjon i en nøytral plattform for utveksling av data og tjenester.

Våre partnere i LåsOpp Prosjektet i regi av Sintef er Safe4 Security Group AS, PostNord AS, Komplett Service AS, HomeBoxx, Stansefabrikken Products AS, og PostLogi.

Les mer om LåsOpp prosjektet her

Styret.com logo

Styret.com

Styret.com er en digitalplatform for forvaltning av eiendom utviklet av styreledere for styreledere. Styre.com jobber for å gjøre styrehverdagen enklere gjennom digitale løsninger, de har mange års erfaring i opplæring av nye og eksisterende styremedlemmer.

Les mer her!

Hvem er vi?

 • arne johnny

  Arne Johnny Forsberg

  Daglig leder

  (+47) 414 43 926

  arne.johnny@keyfree.no

 • ditte

  Ditte Yven

  Prosjektkoordinator

  (+47) 921 33 245

  ditte.yven@keyfree.no

Kontakt oss

  kontakt@keyfree.no