Om oss

Vi vet at nøkler og tilgang ofte skaper utfordringer både for private og for næringslivet. Nøkler kan ha en tendens til å komme på avveie, bli borte, forglemt, og skape utrygge situasjoner. Keyfree har som målsetning å skape en tryggere og mer effektiv hverdag for små og mellomstore bedrifter, private boliger, hytter samt for borettslag og sameier. Med digitale låser koblet til Keyfree vil du alltid kunne gi tilgang og ha tilgang til din eiendom.

Keyfree ble etablert med mål om å tilby en kostnadseffektiv, brukervennlig tilgangsstyring og nøkkelfrie tilganger til dører og fellesdører. Keyfree jobber også mot å knytte systemet mot tredjeparter, som for eksempel vaskehjelp, hjemlevering av pakker og andre hjemleveringstjenester ved bruk av digitale nøkler. Dette skal gjøres på en enkel og sikker måte og derfor er Keyfree en del av Lås Opp-prosjektet. Lås Opp er ett forskningsprosjekt som jobber med å finne gode og sikre løsninger på fremtidens hjemlevering av varer og tjenester. Målet er å sørge for mer effektiv logistikk, bidra til positiv samfunnsutvikling og mindre forurensing. På toppen av dette vil hverdagen til Keyfree-brukerne bli enklere ved å slippe nøkler og at man slipper fysiske nøkler for å gi tilgang.

AF-Håndverk

Keyfree AS ble etablert av og eies av AF Håndverk, som er en del av AF-Gruppen, og består av 11 produserende selskaper innen rehabilitering og antikvarisk rehabilitering. Sammen har vi en unik forståelse for bygg og kunnskapen som trengs for at ditt bygg kan optimaliseres.

 

Les mer her!

last-opp-safe-unlock

Lås Opp prosjektet

Keyfree er en del av Lås Opp prosjektet i regi av Sintef. Vårt mål er å skape en enklere og nøkkelfri hverdag på en sikker måte, både på privatmarkedet og innenfor næring. Lås Opp prosjektet startet i 2018 og er et treårs prosjekt som skal utvikle, etablere og evaluere et digitalt økosystem for leveranse av varer og tjenester gjennom digital lås. Dette med teknologisk og organisk integrasjon i en nøytral plattform for utveksling av data og tjenester.

Våre partnere i Lås Opp Prosjektet i regi av Sintef er Safe4 Security Group AS, PostNord AS, Komplett Service AS, HomeBoxx, Stansefabrikken Products AS, og PostLogi.

Les mer her!

Styret.com logo

Styret.com

Styret.com er en digitalplatform for forvaltning av eiendom utviklet av styreledere for styreledere. Styre.com jobber for å gjøre styrehverdagen enklere gjennom digitale løsninger, de har mange års erfaring i opplæring av nye og eksisterende styremedlemmer.

Les mer her!

Hvem er vi?

 • arne johnny

  Arne Johnny Forsberg

  Daglig leder

  (+47) 414 43 926

  arne.johnny@keyfree.no

 • ditte

  Ditte Yven

  Prosjektkoordinator

  (+47) 921 33 245

  ditte.yven@keyfree.no

Kontakt oss

  kontakt@keyfree.no