Vilkår og betingelser

1. Firma
www.keyfree.no er levert av Keyfree AS, organisasjonsnummer 926.744.216. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet eller partner og kan ikke kopieres uten tillatelse.
Kontakt informasjon
Epost adresse: kontakt@keyfree.no
Juridisk adresse: Nils Hansensvei 2C, 0666 Oslo

2. Priser
Alle priser vises i Norske kroner og er inkludert MVA. I handlekurven ser du totalprisen inkludert alle avgifter.

3.1 Betaling
Betaling skjer ved den valgte betalingen i kassen. Betalingstjenesten er levert av Bambora og vi tilbyr kortbetaling og Vipps-betaling. Trekk av kort gjøres når varen er sendt.

4. Frakt
En fraktkostnad av 149 NOK vil bli lagt til alle bestillinger under 1500 NOK. Det er også mulig å velge hjemlevering for 249 NOK.

4.1 Leveringsmetoder
Vi leverer varene med Postnord, post i butikk eller Postnord hjemlevering.

4.2 Leveranser
Ordrer behandles påfølgende dag og leveres vanligvis i løpet av 2-7 virkedager. Ved bestillingsvarer informeres det om leveringstidspunkt underveis. Leveransen skjer til den adressen du har angitt ved bestilling. Velg mellom Post-Nord utleveringssted eller hjemlevering i kassen.

4.3 Skadede varer og reklamasjonsrett
Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller feil. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via e-post kontakt@keyfree.no for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

5. Angrerett
Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Angreretten kan kun benyttes dersom varen kan returneres i originalemballasjen, og er i det vesentlige uforandret. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det må ikke brukes utover det. Når du benytter deg av angrerett betaler du selv returfrakten. For vanlige postpakker er dette 149 NOK.
Hvis du benytter din rett til å heve kjøp, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene.

Se også forbrukerrådet eller lov om fjernsalg.
Dersom Du ønsker å benytte seg av angreretten, må Du innen utløpet av angrefristen gi Oss beskjed om at angreretten gjøres gjeldende. Angreretten gjøres gjeldende gjennom Vårt standardiserte angrerettskjema eller ved fremsettelse av annen utvetydig beskjed. I beskjeden må Du oppgi navn, adresse og annen relevant informasjon slik som bestillingsreferanse, fakturanummer og navn på Tjenestene som angreretten gjelder.

6. Personvern, sikkerhet og personopplysninger
I forbindelse med bestillingen, godtar du av vi lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Vi vil ikke dele dine personlige informasjon til tredjepart.

7.1 Force majeure
Særlige omstendigheter som ikke er under menneskelig kontroll slik som krig, omfattende arbeidskonflikt, blokade, brann, miljøkatastrofe, alvorlig infeksjon som hindrer partene å oppfylle sine forpliktelser kan frigjøre en part fra forpliktelsene. Slikt unntak gjelder under forutsetning av at operasjonen ikke kan utføres under disse betingelsene. Den andre parten skal straks varsles om omstendighetene ved bruk av denne bestemmelsen.

7.2 Endring av kontrakt
Etter at du som kunde har gjort et kjøp har vi har ikke rett til å endre vilkårene i det aktuelle kjøpet med mindre annet er avtalt.

9.3 Klager
Ved klage, vennligst kontakt oss via e-post kontakt@keyfree.no.

9.4 Tvister og lover
Norsk lov skal gjelde for alle kjøp gjort under disse vilkårene. Tvister om kjøp under disse vilkår skal utelukkende behandles av en Norsk domstol.

Skroll til toppen