FAQ

Ofte stilte spørsmål

Burde jeg eie eller leie systemet?

Å kjøpe er ofte billigere enn å leie på lengere sikt. Ved å eie fremfor å leie vil det i en tidsperiode på 5-10 års periode være økonomisk å kjøpe sitt system istedenfor å leie. Ved å leie får man mindre engangskost ved etablering av løsningen.

Ved å velge en serviceavtale så har du også muligheten til å få alt av garantier og service som en har i de fleste leieavtaler.

Er keyfree sikkert?

Keyfree operer annerledes i forhold til våre konkurrenter ved at du ikke er i direkte kontakt med dørlåsen. Døren låses opp gjennom sentalen. Ved varelevering må både du og eier godkjenne, i tillegg til av leverandøren blir validert gjennom Safe4 sitt trust center, som gjør den til et sikrere alternativ på dagens marked. All kommunikasjon mellom plattform og sentral er også kryptert.

Hvorfor ha digitale nøkler?

Da trenger du ikke lenger å fysisk i din bolig eller på jobb for å ta imot varer og kan slippe håndverkeren inn døren mens du er på jobb. Dette er tidsbesparende, gir økt sikkerhet da du har kontroll til enhver tid på hvem som tar tilgang. Digitale nøkler er enklere å distribuere til de som trenger det. De kan også tidsbegrenses og tilganger til fjernes. Dette er naturlig en sikrere løsning enn å legge ut nøkkel.

Hva skiller oss fra andre tilsvarende på markedet?

Ved bruk av Keyfree får du muligheten til ikke bare ha adgang til din egen bolig, og til jobb kontoret i en og samme app dersom de også benytter seg av Keyfree. Gjennom vårt system kan du også få levert varer og tjenester på døren på en sikker måte ved at det godkjennes av deg før appen genererer en tidsbegrenset kode. I tillegg kan du installere alarmsensorer, og andre smarthuskomponenter som du styrer i samme app, samt oppgradere til andre tjenester som vi lanserer.

Hva er keyfree for bedrifter?

For bedrifter er Keyfree bedriftenes utgave av kodebrikken, slik at de samtidig for kunden får høyere sikkerhet rundt levering og mottakelse av varer og tjenester.

Kontakt oss

    kontakt@keyfree.no