Våre Samarbeidspartnere

Vi jobber sammen for å skape ditt perfekte økosystem for levering av varer og tjenester med sikker levering til både private hjem og til næring. Sammen jobber vi for en smart, enkel og nøkkelfri hverdag.

AF Håndverk

Keyfree er en del av AF Håndverk, som består av 11 produserende selskaper innen rehabilitering og antikvarisk rehabilitering. Sammen har vi en unik forståelse for bygg og kunnskapen som trengs for at ditt bygg kan optimaliseres.

AF Gruppen ASA

AF Gruppen ASA ble etablert i 1985, og har tidligere bestått av en rekke datterselskaper, som ble slått sammen 2006. Deres hovedkontor finner du i Oslo ved Helsfyr. AF Gruppen er et norsk entreprenør- og industrikonsern med over 5500 ansatte. 

Safe4 Security Group AS

Safe4 Security Group AS tilbyr IoT (Internet of Things)-baserte tjenester og løsninger innen sikkerhet, smart styring og helse, og er leverandør til store skandinaviske og globale kunder innen telecom, energi, sikkerhet, bredbånd / kabel-TV, helse/omsorg, forsikring, samt lokale sikkerhetsleverandører.

Sintef

SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonalt ledende spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF utfører forskning som FoU-partner for næringsliv og forvaltning og er blant de største instituttene for oppdragsforskning i Europa.

Styret.com

Styret.com er en digitalplatform for forvaltning av eiendom utviklet av styreledere for styreledere. Styre.com jobber for å gjøre styrehverdagen enklere gjennom digitale løsninger, de har mange års erfaring i opplæring av nye og eksisterende styremedlemmer.

Lås opp

Keyfree er en del av LåsOpp prosjektet i regi av Sintef. Vårt mål er å skape en enklere og nøkkelfri hverdag på en sikker måte, både på privatmarkedet og innenfor næring. Låsopp prosjektet startet i 2018 og er et tre års prosjekt som skal utvikle, etablere og evaluere et digitalt økosystem for leveranse av varer og tjenester gjennom digital lås. 

Stansefabrikken AS

Stansefabrikken Lillesand AS ble etablert i 1985 med utgangspunkt i Den Norske Stansefabrik AS som ble grunnlagt i Oslo i 1932 og flyttet til Lillesand i 1947.

Nimly AS

De er et innovativt norskt selskap som i dag er ledende på biometriske og elektroniske låse- og sikkerhets systemer. Deres produkter er designet spesifikt for å tåle nordisk klima, samtidig som de har fokus på design. Tidligere Easy Access.

Komplett Services AS

Komplett Services er en del av Komplett Group, som har holdt på med netthandel siden 1996 og er en ledende netthandelsaktør i Norden. Elektronikk er det viktigste produktsegmentet. Komplett Group selger både til konsumenter og til bedrifter. Komplett Services AS er driftsselskap i Norge, med ansvar bl.a. for hovedlager og logistikkfunksjoner.

Låsexperten AS

Norges hyggeligste låsesmed utfører store oppdrag for entreprenører, prosjektledere, driftssjefer og gårdeiere – med stil og alltid et smil.

PostNord

PostNord AS er en del det nordiske konsernet PostNord med hovedkontor i Oslo på Alfaset. PostNord er 60 prosent eid av den svenske staten og 40 prosent av den danske staten. Samlet omsatte PostNord AS og øvrige datterselskaper i Norge for ca. 4,2 mrd. NOK i 2019. I Norge har selskapet over 1500 ansatte, 1000 biler og utlevering av pakker ved 1600 hentesteder.

KXNG

KXNG er en kvalitetsbevisst leverandør av låsesmedtjenester.

Våre tilkoblingsmuligheter

Ønsker du å vite mer om våre tilkoblingsmuligheter, hvordan de legges til på vårt system og hvordan de monteres kan du klikk her. Vi jobber sammen for å skape ditt perfekte økosystem og for en smart, enkel og nøkkelfri hverdag. Vi har en rekke tilkoblingsmuligheter, slik ay du kan samle alt i en og samme app.

yale doorman
onesti products
ezviz
frient
develco products logo
danalock logo
fire angel
namron
dormakaba elektronisk låsekasse
elko
ikea logo
id lock
Skroll til toppen