Leilighet

Med Keyfree sørger vi for å gjøre enda mer nytte ut av din elektroniske dørlås. Enten du har en fra før eller du ønsker å kjøpe en hos oss, sørger vi for sikker tilkobling til tjenesteleverandører og utvidede funksjoner.

kom i gang keyfree dørlåssystem faq smartvarsling for bolig privatbolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll automasjon driftsmeldinger

Smart varsling

Gjennom å benytte seg av smartvarsling i bolig eller på hytta får du raskt og enkelt varsel ved hendelser. Dette er lokal varsling til alle brukerne knyttet til ditt system. Det er også mulighet for å utvide med en rekke komponenter. Mer om disse kan du lese her!

Installer sensorer

Installer valgfrie sensorer og få varslinger direkte på mobilen og lokalt hjemme i boligen via sirene. Koble til det du ønsker varsling på om det skulle være brannvarsling, innbruddsvarsling, vannlekkasjevarsler under kjøkkenbenken eller vaskemaskinen.

Økt sikkerhet

Du kan enkelt legge til og fjerne brukere når det måtte passe deg. Gjennom Keyfree får du full kontroll over brukerne som kan være midlertidige brukere gjennom for eksempel leietagere, eller den hjelpsomme venninnen som skal vanne blomstene dine mens du er på ferie.

Bedre hverdag

Din nøkkel er mer enn bare en nøkkel

Keyfree låser opp for en bedre hverdag for både deg og din familie. Hvor mange ganger har dine nøkler skapt problemer? De er glemt, mistet eller stjålet. Vi skaper en trygghet i at du alltid har tilgang, og det beste av alt er at du har full kontroll på hvem som kan komme inn i ditt hjem. Nå kan dine nøkler bli mer en bare nøkler, de kan gi mer trygghet men samtidig mer samhold. Vår plattform Keyfree muliggjør tilpassede løsninger til store og små familier. Er du en av mange familier som bærer på nøkler til besteforeldre, onkler og søskens boliger.

Nå kan du og din familie dele nøkler dere imellom digitalt med vår app Keyfree. Unngå å miste flere nøkler i fremtiden, for Ingen fysiske nøkler kreves. Du velger tilgangs mulighetene til boligen etter ditt behov og ønsker.

Keyfree AS - Nimly- Kodelås - Elektronisk dørlås ytterdør kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig privatbolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll automasjon
kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig privatbolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll automasjon
Alt samlet i en app

Nøkkelfri Leilighet og felles areal

Dersom borettslaget har keyfree installert får du tilgang til både. fellesarealene og leiligheten i en og samme app. Slipp håndering av nøkler og fjernstyr alle tildelte dører i fellesarealet uansett hvor du befinner deg i verden. Alt du trenger er en smarttelefon med internetttilgang.

Trygghet med en enkel app

Et system tilpasset alle aldre

Keyfree passer til alle aldersgrupper da vår app er enkelt utformet med høyt fokus på brukervennlighet. Dersom man ikke skulle ha smarttelefon vil også de digitale dørlåsene ha en tradisjonell nøkkel. Kanskje du vil ha en lettere tilgang til en eldre i din familie, eller ønsker sikkerheten til å gi andre tilgang dersom man vil inn? Da passer Keyfree for deg og din familie.

kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig privatbolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll automasjon
Skroll til toppen