Sameier og borettslag

Med Keyfree kan du enkelt styre felles inngangsdører, garasjeannlegg, boder, søppelrom og andre fellesarealer. Keyfree kan kobles til eksisterende låsesystemer – dere beholder det beboerne er vant til, og får utvidet funksjonalitet og enklere forvaltning.

kom i gang keyfree dørlåssystem faq smartvarsling for bolig privatbolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll automasjon driftsmeldinger

Fjernstyring av fellesdører

Få pakker levert innenfor fellesdøren

Slippe inn tjenesteleverandører automatisk

Få loggført all trafikk gjennom dørene

Ingen nøkler på avveie

Gi adgang gjennom styreportal eller app

Keyfree Start - Nøkkelfri oppgangsdør

Vår startpakke fungerer fint for mindre sameie/ BRL med en oppgangsdør (0-20 leiligheter). Kostnadseffektiv løsning for nøkkelfri oppgangsdør.

App for brukere og administratorer.

  • Legg til og fjern brukere direkte i app
  • Lås opp med app
  • Supportert plattform
  • Dørsensor for detektering om døren er åpen
  • Eksisterende låser fungerer som tidligere

Kr. 4000,- ekskl. mva. ferdig montert (abonnement tilkommer Kr. 149,- ekskl. mva.  pr mnd)

Ta kontakt for befaring og prisoverslag. Ta kontakt her!

Forutsetninger:

  • Allerede installert elektronisk sluttstykke.
  • Tilgang til 6-24V og ledig stikkontakt.
Fokus på sikkerhet

Nøkkelfritt er enklere

Digitale nøkler gjør administrasjonen av dørtilgangene mye enklere, og gir full oversikt over hvem som ankommer og forlater bygget til enhver tid.

Keyfree er en smart løsning som har fokus på sikkerhet, design og brukervennlighet.

kom i gang keyfree dørlåssystem faq smartvarsling for bolig privatbolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll automasjon driftsmeldinger
perfekt for borettslag/sameier

Derfor er Keyfree sikkert

Keyfree viser deg om låsen er operativ, om den har batteri eller strøm og om den er online. Digitale nøkler lagres lokalt på sentralenheten, som låser opp dørene etter å ha autentisert brukeren og fått godkjenning fra administrator.

enkel nøkkelforvaltning

Fordeler for Styret i Sameiet

smart utleie forsamlingslokaler
kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig privatbolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll automasjon driftsmeldinger
mange muligheter

Keyfree er enkel i bruk for beboere

Alle i oppgangen kan laste ned Keyfree-appen fra Apples App Store eller Google Play. Andre Keyfree-låser, for eksempel på jobb eller i egen leilighet, vil også bli tilgjengelige i appen. Beboerne kan installere egne Keyfree-systemer hjemme hos seg selv, og montere det tilleggsutstyret de ønsker. Prisen for sameiet blir den samme, uavhengig av hvor mange beboere som laster ned appen.

Nøkkelfri hverdag

Borettslag og Sameie

Nøkkelfri hverdag i et borettslag tilbyr beboerne en moderne og praktisk tilnærming til dagliglivet. Med nøkkelfrie adgangssystemer, og fjernstyring elektroniske låser, blir det enklere for beboerne å låse opp dører og få tilgang til fellesområder uten tradisjonelle nøkler.

Dette eliminerer bekymringen for tapte nøkler, men gir også en høyere grad av sikkerhet og tilgangskontroll. Enten det er inngangsdører, fellesområder eller sportsfasiliteter, muliggjør vår nøkkelfrie teknologi en smidig og sikker hverdag for beboerne, samtidig som den bidrar til å modernisere borettslagets infrastruktur.

smart utleie forsamlingslokaler
Skroll til toppen