Utleie av forsamlingslokaler

Frihet med digitale nøkler

Keyfree skreddersyr nøkkelfrie løsninger for utleiere av forsamlingslokaler som festlokaler bolig, kontorer, leilighet og lignede. Keyfree hjelper deg med å forenkle nøkkeladministrasjonen i utleieprosessen, gjør den tryggere og mer lønnsom. Gjennom vår app Keyfree kan du enkelt opprette midlertidige dør koder slik at du gir leietaker tilgang til utleie enheten, uten bekymringen for å få dine nøkler stjålet eller kopiert uten din viten. Dersom leietaker leier over lengre tid bestemmer du selv tidsrommet den digitale nøkkelen skal være aktiv.

Med Keyfree får leietaker en kode som gjelder for leieperioden. Ved langtidsleie kan du opprette en bruker som du sletter når leietiden er over. Kombiner dette med alarmfunksjoner ved å koble til sensorer som kan varsle om brann, vannlekkasjer eller innbrudd. Kanskje du vil fjernstyre varmen også?

  • Enkel, digital nøkkeladministrasjon
  • Tryggere overtakelser
  • Ingen nøkler på avveie
  • Forenkler utleieprosessen
  • Gir full kontroll over hvem som har tilgang til lokalene
  • Fjernstyrt sikkerhet.

BE OM BEFARING!

dørlåst opp Phone Angle 1

En enklere hverdag for utleier

Som utleier slipper man å produsere ekstranøkler til vaktmestere, rengjørere, avisbud og postbud. Med Keyfree kan du gi tilgang til tjenester og få varer og tjenester levert uten at du trenger å være til stede. Keyfree gir tryggere leveranser og sparer din tid. Men Keyfree vil Lokalet automatisk bli låst når det skal være låst.

Keyfree for leietaker

Som Leietaker går overlevering ved leie start og leieslutt enklere, og du slipper bekymring for å erstatte bortkommende nøkler ved at alle nøkler er digitale. Som leietaker får du tilsendt en midlertidig kode som er gyldig i ditt leietidsrom, slik at du til enhver tid har med deg ved å ha koden tilgjengelig.

Utvid Keyfree til noe mer med Smart Varsling

Installer valgfrie sensorer og få varslinger direkte på mobilen og lokalt hjemme i lokalet via sirene. Koble til det dere ønsker varsling på om det skulle være brannvarsling, innbruddsvarsling, vannlekkasjevarsler, luftkvaliteten, og luftfuktighet i lokalet. Vi skreddersyr tilpassede løsninger etter deres behov og ønsker. Les mer om våre enheter her!

Dørlås gjort smart

Ved bruk av Keyfree har dere full kontroll på hvem som ankommer og forlater deres lokaler. Minimer sannsynligheten for å få uvelkomnere inn i deres lokaler. Dere kan enkelt legge til tilpassede og tidsbegrensede tilganger for rengjøring betjenter, vaktmester med mer. Med vår brukervennlighet kan du enkelt endre, fjerne og legge til brukere. Dere sitter med kontrollen. Gå fra komplisert nøkkel logistikk til smart logistikk.

Gjenbruk deres dørlåser

Ved installasjon av vårt system kan dere beholde de elektroniske dørlåsene bygget allerede har, Dette gir dere valgfriheten til å benytte dere av de allerede eksisterende dørlåsene som er montert på deres lokaler ved at de blir omprogrammert av oss.

Oppdag vannlekkasjen i tide

Overvåk enheter som kjøleskap, frysere, vanntanker, oppvaskmaskiner og lignende. Få varsel dersom det oppdages vannsamling under enheten og oppdag vannlekkasjen før den rekker å ta stor skade på bygget. Er dere bortreist kan dere sørge for at noen du stoler på eller håndverkere kan få tilgang til lokalet.

Kontakt oss

    kontakt@keyfree.no