Privatbolig

Med Keyfree sørger vi for å gjøre enda mer nytte ut av din elektroniske dørlås. Enten du har en fra før eller du ønsker å kjøpe en hos oss, sørger vi for sikker tilkobling til tjenesteleverandører og utvidede funksjoner.

kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll smartvarsling innbrudsalarm brannalarm

Smart varsling

Gjennom å benytte seg av smartvarsling i bolig eller på hytta får du raskt og enkelt varsel ved hendelser. Dette er lokal varsling til alle brukerne knyttet til ditt system. Det er også mulighet for å utvide med en rekke komponenter.

Installer sensorer

Installer valgfrie sensorer og få varslinger direkte på mobilen og lokalt hjemme i boligen via sirene. Koble til det du ønsker varsling på om det skulle være brannvarsling, innbruddsvarsling, vannlekkasjevarsler under kjøkkenbenken eller vaskemaskinen.

Økt sikkerhet

Du kan enkelt legge til og fjerne brukere når det måtte passe deg. Gjennom Keyfree får du full kontroll over brukerne som kan være midlertidige brukere gjennom for eksempel leietagere, eller den hjelpsomme venninnen som skal vanne blomstene dine mens du er på ferie.

Bedre hverdag

Digitalnøkkel er mer enn bare en nøkkel

Keyfree låser opp for en bedre hverdag for både deg og din familie. Hvor mange ganger har dine nøkler skapt problemer? De er glemt, mistet eller stjålet. Vi skaper en trygghet i at du alltid har tilgang, og det beste av alt er at du har full kontroll på hvem som kan komme inn i ditt hjem. Nå kan dine nøkler bli mer en bare nøkler, de kan gi mer trygghet men samtidig mer samhold. Vår plattform Keyfree muliggjør tilpassede løsninger til store og små familier. Er du en av mange familier som bærer på nøkler til besteforeldre, onkler og søskens boliger.

Nå kan du og din familie dele nøkler dere imellom digitalt med vår app Keyfree. Unngå å miste flere nøkler i fremtiden, for Ingen fysiske nøkler kreves. Du velger tilgangs mulighetene til boligen etter ditt behov og ønsker.

privatbolig keyfree
Keyfree AS - Nimly- Kodelås - Elektronisk dørlås ytterdør kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig privatbolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll automasjon
Privatbolig

Nøkkelfri hjemme

Dersom du ønsker å benytte deg av vaskehjelp, hjemlevering av varer, gi håndverkeren tilgang i en begrenset periode eller rett og slett bare slippe å bruke nøkler, så er Keyfree løsningen for deg.

Vi kan koble din elektroniske dørlås mot vår løsning hvor du står fritt til å utvide med flere tjenester og løsninger dersom du ønsker dette.
Du kan selv opprette brukere, hvor lenge og i hvilke tidsrom de skal ha tilgang til boligen. Etter at vareleveransen, rengjøringsfirmaet eller håndverkeren er ferdig med oppdraget sørger vi for å slette tilgangen automatisk. Samtidig loggføres når, hvem og hvor lenge vedkommende har vært i din bolig.

For ekstra sikkerhet kan du utvide med alarm eller kamera, slik at du er trygg på at noen ikke er i områder i boligen som ikke er avtalt. Du kan lese mer om våre startpakker her. Vi tilbyr også brannpakker, disse kan du lese mer om her.

Trygghet med en enkel app

Et system tilpasset alle aldre

Keyfree passer til alle aldersgrupper da vår app er enkelt utformet med høyt fokus på brukervennlighet. Dersom man ikke skulle ha smarttelefon vil også de digitale dørlåsene ha en tradisjonell nøkkel. Kanskje du vil ha en lettere tilgang til en eldre i din familie, eller ønsker sikkerheten til å gi andre tilgang dersom man vil inn? Da passer Keyfree for deg og din familie.

Denne innovative tilnærmingen til hverdagslivet forbedrer sikkerheten og gir en praktisk løsning som forenkler adgangsopplevelsen for alle i privatboligen.

privatbolig keyfree
Skroll til toppen