Nøkkelfri hjemme og på hytta?

Med Keyfree sørger vi for å gjøre enda mer nytte ut av din elektroniske dørlås. Enten du har en fra før eller du ønsker å kjøpe en hos oss, sørger vi for sikker tilkobling til tjenesteleverandører og utvidede funksjoner. Dersom du ønsker å benytte deg av vaskehjelp, hjemlevering av varer, gi håndverkeren tilgang i en begrenset periode eller rett og slett bare slippe å bruke nøkler, så er Keyfree løsningen for deg.

Vi kan koble din elektroniske dørlås mot vår løsning hvor du står fritt til å utvide med flere tjenester og løsninger dersom du ønsker dette.
Du kan selv opprette brukere, hvor lenge og i hvilke tidsrom de skal ha tilgang til boligen. Etter at vareleveransen, rengjøringsfirmaet eller håndverkeren er ferdig med oppdraget sørger vi for å slette tilgangen automatisk. Samtidig loggføres når, hvem og hvor lenge vedkommende har vært i din bolig.

For ekstra sikkerhet kan du utvide med alarm eller kamera, slik at du er trygg på at noen ikke er i områder i boligen som ikke er avtalt. Du kan lese mer om våre startpakker her. Vi tilbyr også brannpakker, disse kan du lese mer om her.

Kontakt oss Bestill her

maria-ziegler-jJnZg7vBfMs-unsplash

Din nøkkel er mer enn bare en nøkkel

Keyfree låser opp for en bedre hverdag for både deg og din familie. Hvor mange ganger har dine nøkler skapt problemer? De er glemt, mistet eller stjålet. Vi skaper en trygghet i at du alltid har tilgang, og det beste av alt er at du har full kontroll på hvem som kan komme inn i ditt hjem. Nå kan dine nøkler bli mer en bare nøkler, de kan gi mer trygghet men samtidig mer samhold. Vår plattform Keyfree muliggjør tilpassede løsninger til store og små familier. Er du en av mange familier som bærer på nøkler til besteforeldre, onkler og søskens boliger. Nå kan du og din familie dele nøkler dere imellom digitalt med vår app Keyfree. Unngå å miste flere nøkler i fremtiden, for Ingen fysiske nøkler kreves. Du velger tilgangs mulighetene til boligen etter ditt behov og ønsker.

joshua-hoehne-0F4duBPWlCw-unsplash

Utvid Keyfree til noe mer med Smart Varsling

Installer valgfrie sensorer og få varslinger direkte på mobilen og lokalt hjemme i boligen via sirene. Koble til det du ønsker varsling på om det skulle være brannvarsling, innbruddsvarsling, vannlekkasjevarsler under kjøkkenbenken eller vaskemaskinen. Kanskje du heller ønsker å få ett varsel på at luftkvaliteten inne ikke er god eller at det er blitt høy luftfuktighet i kjelleren. Velg en av våre anbefalte pakker eller komponenter selv etter eget ønske. Sensorene monteres og legges til i systemet enkelt selv.
dørlåst opp Phone Angle 1

Smart varsling i boligen og på hytta

Gjennom å benytte seg av smartvarsling i bolig eller på hytta får du raskt og enkelt varsel ved hendelser. Dette er lokal varsling til alle brukerne knyttet til ditt system. Det er også mulighet for å utvide med en rekke komponenter. Mer om disse kan du lese her! Det er opp til deg hvilke komponenter du ønsker å installere, om det er innbruddskomponenter, brannvarsling, vannsensor eller andre ting du ønsker å sikre i boligen eller på hytta. Utstyret er ditt. Alle appbrukere knyttet til Keyfree App blir varslet, og lokalt gjennom sirener dersom dette er installert.

Økt sikkerhet gir full kontroll

Du kan enkelt legge til og fjerne brukere når det måtte passe deg. Gjennom Keyfree får du full kontroll over brukerne som kan være midlertidige brukere gjennom for eksempel  leietagere, eller den hjelpsomme venninnen som skal vanne blomstene dine mens du er på ferie. De kan da få tidsbegrenset tilgang og begrensede muligheter i appen, slik at du får full kontroll.

Våre Kombinerte pakker

Med Keyfree app og hjemmesentral kan du øke sikkerheten i ditt hjem ved å legge til enheter etter ditt behov, du kan kombinere komponenter som du ønsker. Du kan utvide systemet etter ditt behov over tid. Under har vi tre ulike startpakker, du kan også ta kontakt med oss dersom du ønsker ett skreddersydd system.

Bestill her

Våre Brannpakker

Med Keyfree app og hjemmesentral kan du øke brannsikkerheten i ditt hjem ved å legge til brannrelaterte enheter etter ditt behov. Enheter som da kan legges til i ditt system er optisk brannvarslere, varmeføler, sirene og betjeningspanel. Du kan utvide systemet etter ditt behov over tid. Under har vi tre ulike brannpakker. Vi har også lagt ved noen smartplugger hvor du kan fjernstyre elektriske apparater eller styre temperaturen på panelovnene dine. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker ett skreddersydd system.

Bestill her

Elektronisk dørlås fra før?

Pakker for deg som allerede har en elektronisk dørlås og ønsker å koble den til en plattform så du kan styre låsen fra App, fra hvor som helst og når som helst. Sett Keyfree sentral på strøm og internett og koble medfølgende kommunikasjonsmodul inn i dørlåsen. Koble så til låsen og andre komponenter til i Keyfree app.

Skulle du møte utfordringer er vi en telefon unna.

Disse pakkene passer for deg som har Easy Access Easycode Touch eller Easy Access Fingertouch installert fra før, og som ønsker koble denne til Keyfree dørlåssystem.

Bestill her

Våre Abonnement

 • KEYFREE SMARTVARSLING STANDARD

  KR 99,- pr. mnd

  Keyfree Smartvarsling til Standard sentral er vårt standard abonnement. Koble boksen til tilgjengelig internett via Wifi eller kabel. Sentralen kobler over til 4G dersom internettet skulle falle ut. Fjernstyr låsen, legg til brukere og koder fra hvor som helst i verden. Koble til så mange sensorer og komponenter som du ønsker som du enkelt styrer og overvåker i Keyfree app. Dersom sentralen monteres på en lokasjon uten tilgang til internett, men med 4G dekning, gjelder abonnementet keyfree smartvarsling (kun 4G) (KR 149,- pr mnd).  
 • KEYFREE SMARTVARSLING STANDARD (KUN 4G)

  KR 149,- pr. mnd

  Keyfree Smartvarsling til Standard sentral (kun 4G) er for deg som ønsker Keyfreeutstyr montert på en lokasjon uten tilgang til internett, men med 4G dekning. Fjernstyr låsen, legg til brukere og koder fra hvor som helst i verden. Koble til så mange sensorer og komponenter som du ønsker som du enkelt styrer og overvåker i Keyfree app. Det er ikke mulig å koble til kamera med denne løsningen.

Mulige Funksjoner

Keyfree Sikker Lading

Lad mobiler og nettbrett sikkert. Gjennom Keyfree appen kan du bestemme hvor lenge strømmen skal være påskrudd på hver enkelt smartplugg enten om du skrur den på manuelt med knappen på smartpluggen eller via Keyfree appen. Etter din angitte tid vil smartpluggen automatisk skru seg av slik at laderen ikke står med strøm over natten. Funksjonen er også hendig ved bruk på kaffetrakter eller strykejern slik at man slipper å glemme å skru disse av. Vær trygg i din egen bolig med Keyfree.

Keyfree Fryserovervåkning

Overvåk om fryseren fungerer som normalt. Få varsel dersom fryseren slutter å trekke strøm slik at man kan redde maten før den blir ødelagt og i verste fall blir stående uten at du veit at fryseren har røket. Koble til en Smartplugg Relax mellom støpselet til fryseren og kontakten i veggen. Skulle Fryseren slutte å trekke strøm vil Keyfree varsle deg om at fryseren ikke fungerer dersom du kobler denne til Keyfree appen. Er du borte kan du sørge for at noen du stoler på kan få tilgang til boligen med Keyfree og hjelpe deg.

Keyfree Virtuell Termostat

Styr panelovner eller frittstående klimaanlegg smart basert på ønsket temperatur og faktisk temperatur i rommet. Koble en smartplugg mellom panelovnen og kontakten i veggen og koble til en sensor. Alle sensorene fra Keyfree har innebygget temperaturføler. Denne måler temperaturen i rommet og skrur panelovnen av og på basert på ønsket temperatur som du setter i Keyfree appen.

Artboard 1illustrasjon b
priscilla-du-preez-nF8xhLMmg0c-unsplash

Et System tilpasset alle aldre

Keyfree passer til alle aldersgrupper da vår app er enkelt utformet med høyt fokus på brukervennlighet. Dersom man ikke skulle ha smarttelefon vil også de digitale dørlåsene ha en tradisjonell nøkkel. Kanskje du vil ha en lettere tilgang til en eldre i din familie, eller ønsker sikkerheten til å gi andre tilgang dersom man vil inn? Da passer Keyfree for deg og din familie.

Start din nøkkelfrie hverdag i dag

Vi gir deg en trygg og nøkkelfri hverdag. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å finne en bortkommet nøkkel. La Keyfree låse opp din hverdag uten bekymringer. Last ned vår app her.

Apple Store Google Play Store
Splashscreens

Kontakt oss

  kontakt@keyfree.no