Nøkkelfri hjemme og på Hytta?

Med Keyfree sørger vi for å gjøre enda mer nytte ut av din elektroniske dørlås. Enten du har en fra før eller du ønsker å kjøpe en hos oss, sørger vi for sikker tilkobling til tjenesteleverandører og utvidede funksjoner. Dersom du ønsker å benytte deg av vaskehjelp, hjemlevering av varer, gi håndverkeren tilgang i en begrenset periode eller rett og slett bare slippe å bruke nøkler, så er Keyfree løsningen for deg.

Vi kan koble din elektroniske dørlås mot vår løsning hvor du står fritt til å utvide med flere tjenester og løsninger dersom du ønsker dette.
Du kan selv opprette brukere, hvor lenge og i hvilke tidsrom de skal ha tilgang til boligen. Etter at vareleveransen, rengjøringsfirmaet eller håndverkeren er ferdig med oppdraget sørger vi for å slette tilgangen automatisk. Samtidig loggføres når, hvem og hvor lenge vedkommende har vært i din bolig.

For ekstra sikkerhet kan du utvide med alarm eller kamera, slik at du er trygg på at noen ikke er i områder i boligen som ikke er avtalt.

Kontakt oss

joshua-hoehne-0F4duBPWlCw-unsplash

Utvid Keyfree til noe mer med Smart Varsling

Installer valgfrie sensorer og få varslinger direkte på mobilen og lokalt hjemme i boligen via sirene. Koble til det du ønsker varsling på om det skulle være brannvarsling, innbruddsvarsling, vannlekkasjevarsler under kjøkkenbenken eller vaskemaskinen. Kanskje du heller ønsker å få ett varsel på at luftkvaliteten inne ikke er god eller at det er blitt høy luftfuktighet i kjelleren. Velg en av våre anbefalte pakker eller komponenter selv etter eget ønske. Sensorene monteres og legges til i systemet enkelt selv.

dørlåst opp Phone Angle 1

Smart varsling i boligen

Gjennom å benytte seg av smartvarsling bolig får du raskt og enkelt varsel ved hendelser i egen bolig. Dette er lokal varsling til alle brukerne knyttet til ditt system. Det er også mulighet for å utvide med en rekke komponenter. Mer om disse kan du lese her! Det er opp til deg hvilke komponenter du ønsker å installere, om det er innbruddskomponenter, brannvarsling, vannsensor eller andre ting du ønsker å sikre i boligen din. Utstyret er ditt. Alle appbrukere knyttet til boligen blir varslet i Keyfree app, og lokalt gjennom sirener dersom dette er installert.

Keyfree Smartvarsling basis - Bolig m wifi/ kablet internett -  kr. 49,- pr. mnd.

 • Kun tilkoblet ditt datanettverk
 • Maks 10 stk komponenter installert.

Keyfree Smartvarsling Standard - Bolig  m/ wifi/ kablet internett og 4g Backup -  kr. 99,- pr. mnd.

 • Tilkoblet ditt datanettverk
 • Ved tilkoblingsfeil senes signal gjennom innebygget simkort
 • Uendelig antall komponenter installert

Keyfree Smartvarsling Standard - Bolig u/ wifi/ kablet internett – (kun bruk av 4G) - kr 149,- pr. mnd.

 • Ikke tilkoblet internett
 • Sender signal via innebygget simkort
 • Uendelig antall komponenter installert
 • Ikke kamera
Bruksmiljo-hytte

Smart varsling på Hytta

Med Keyfree smartvarsling for hytte får du raskt og enkelt varsel ved hendelser som forekommer i din hytte til enhver tid. Dette er lokal varsling til alle brukerne knyttet til ditt system. Gjennom Smart varsling for hytte slipper du slitsomme overraskelser. Det er også mulighet for å utvide med en rekke komponenter. Mer om disse kan du lese her! Det er opp til deg hvilke komponenter du ønsker å installere, om det er innbruddskomponenter, brannvarsling, vannsensor eller andre ting du ønsker å sikre på hytta di. Utstyret er ditt. Alle appbrukere knyttet til hytta blir varslet i Keyfree app, og lokalt gjennom sirener dersom dette er installert.

Keyfree Smartvarsling basis - Hytte m wifi/ kablet internett -  kr. 49,- pr. mnd.

 • Kun tilkoblet ditt datanettverk
 • Maks 10 stk komponenter installert.

Keyfree Smartvarsling Standard -  Hytte  m/ wifi/ kablet internett og 4g Backup -  kr. 99,- pr. mnd.

 • Tilkoblet ditt datanettverk
 • Ved tilkoblingsfeil senes signal gjennom innebygget simkort
 • Uendelig antall komponenter installert

Keyfree Smartvarsling Standard - Hytte u/ wifi/ kablet internett – (kun bruk av 4G) - kr 149,- pr. mnd.

 • Ikke tilkoblet internett
 • Sender signal via innebygget simkort

Keyfree Sikker Lading

Lad mobiler og nettbrett sikkert. Gjennom Keyfree appen kan du bestemme hvor lenge strømmen skal være påskrudd på hver enkelt smartplugg enten om du skrur den på manuelt med knappen på smartpluggen eller via Keyfree appen. Etter din angitte tid vil smartpluggen automatisk skru seg av slik at laderen ikke står med strøm over natten. Funksjonen er også hendig ved bruk på kaffetrakter eller strykejern slik at man slipper å glemme å skru disse av. Vær trygg i din egen bolig med Keyfree.

Keyfree Virtuell Termostat

Styr panelovner eller frittstående klimaanlegg smart basert på ønsket temperatur og faktisk temperatur i rommet. Koble en smartplugg mellom panelovnen og kontakten i veggen og koble til en sensor. Alle sensorene fra Keyfree har innebygget temperaturføler. Denne måler temperaturen i rommet og skrur panelovnen av og på basert på ønsket temperatur som du setter i Keyfree appen.

Keyfree Fryserovervåkning

Overvåk om fryseren fungerer som normalt. Få varsel dersom fryseren slutter å trekke strøm slik at man kan redde maten før den blir ødelagt og i verste fall blir stående uten at du veit at fryseren har røket. Koble til en Smartplugg Relax mellom støpselet til fryseren og kontakten i veggen. Skulle Fryseren slutte å trekke strøm vil Keyfree varsle deg om at fryseren ikke fungerer dersom du kobler denne til Keyfree appen. Er du borte kan du sørge for at noen du stoler på kan få tilgang til boligen med Keyfree og hjelpe deg.

maria-ziegler-jJnZg7vBfMs-unsplash

Din nøkkel er mer enn bare en nøkkel

Keyfree låser opp for en bedre hverdag for både deg og din familie. Hvor mange ganger har dine nøkler skapt problemer? De er glemt, mistet eller stjålet. Vi skaper en trygghet i at du alltid har tilgang, og det beste av alt er at du har full kontroll på hvem som kan komme inn i ditt hjem. Nå kan dine nøkler bli mer en bare nøkler, de kan gi mer trygghet men samtidig mer samhold. Vår plattform Keyfree muliggjør tilpassede løsninger til store og små familier. Er du en av mange familier som bærer på nøkler til besteforeldre, onkler og søskens boliger. Nå kan du og din familie dele nøkler dere imellom digitalt med vår app Keyfree. Unngå å miste flere nøkler i fremtiden, for Ingen fysiske nøkler kreves. Du velger tilgangs mulighetene til boligen etter ditt behov og ønsker.

Artboard 1illustrasjon b
priscilla-du-preez-nF8xhLMmg0c-unsplash

Et System tilpasset alle aldre

Keyfree passer til alle aldersgrupper da vår app er enkelt utformet med høyt fokus på brukervennlighet. Dersom man ikke skulle ha smarttelefon vil også de digitale dørlåsene ha en tradisjonell nøkkel. Kanskje du vil ha en lettere tilgang til en eldre i din familie, eller ønsker sikkerheten til å gi andre tilgang dersom man vil inn? Da passer Keyfree for deg og din familie.

Innbruddpakke

Med Keyfree app og hjemmesentral kan du øke sikkerheten I ditt hjem ved å legge til innbrudd relaterte enheter etter ditt behov. Enheter som da kan legges til I ditt system er bevegelses sensor, magnetkontakt, sirene og et betjeningspanel.

Våre enheter vil da melde via sirene og app dersom et innbrudd skulle forekomme. Magnetkontakten vil utløse alarmen dersom noen forsøker å komme seg inn gjennom en dør eller et vindu mens alarmen er aktivert. Denne enheten kan også benyttes for del-sikring (nattmodus) og vil gi deg og dine en ekstra trygghet mot innbrudd. Bevegelse sensoren vil utløse alarmen dersom noen har kommet seg inn og beveger seg i området denne overvåker. Sirene vil varsle alle boende i din bolig når alarmen utløses og eventuelle innbruddstyver vil skremmes bort. Denne enheten gir også lyd indikasjon når alarmen aktiveres og deaktiveres.

betjeningspanelet brukes til å aktivere og deaktivere alarmen, og for å slå av den utløste alarmen kan dette også gjøres i vår app, men vi oppfordrer deg til å ha et kontrollpanel dersom telefonen din uventet er utilgjengelig.

Brannpakke

Med Keyfree app og hjemmesentral kan du øke brannsikkerheten I ditt hjem ved å legge til brannrelaterte enheter etter ditt behov. Enheter som da kan legges til I ditt system er optisk brannvarslere, varmeføler, sirene og et betjeningspanel.

Vår optiske røykvarsler vil da melde via sirene og app ved røyk utvikling og vår varmesensor vil melde via sirene og app ved høy temperatur økning. En varmesensor plasseres vanligvis i områder som kjøkken, peisestue og lignende hvor det kan forekomme røyk uten at dette nødvendigvis er et branntilløp, som ved matlaging. For å forhindre falsk alarm anvendes derfor varmesensor i disse områdene. Ved montering av flere enn en optiskrøykvarsler/varmesensor er disse seriekoblet så lenge de er koblet opp mot samme hjemmesentral og er online i app. Røykvarsleren vil uansett fungere lokalt så lenge den er utstyrt med fungerende batteri. Røykvarslerne som er kompatibelt med vårt system har også innebygget sirene, men vi anbefaler å benytte en sirene i tillegg, slik at du får en bedre varsling. Betjeningspanelet benyttes til å skru av utløst alarm, dette kan også gjøres i vår app, men vi oppfordrer til å ha et betjeningspanel dersom din telefon uventet er utilgjengelig.

Økt sikkerhet gir full kontroll

Du kan enkelt legge til og fjerne brukere når det måtte passe deg. Gjennom Keyfree får du full kontroll over brukerne som kan være midlertidige brukere gjennom for eksempel AirBnB, leietagere, eller den hjelpsomme venninnen som skal vanne blomstene dine mens du er på ferie. De kan da få tidsbegrenset tilgang og begrensede muligheter i appen, slik at du får full kontroll.

Start din nøkkelfrie hverdag i dag

Vi gir deg en trygg og nøkkelfri hverdag. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å finne en bortkommet nøkkel. La Keyfree låse opp din hverdag uten bekymringer. Last ned vår app her.

Apple Store Google Play Store
Splashscreens

Kontakt oss

  kontakt@keyfree.no