Næringsbygg

Med Keyfree sørger vi for å gjøre enda mer nytte ut av deres næringsbygg. Enten dere har elektronisk dørlås fra før eller ønsker å kjøpe disse hos oss, sørger vi for sikker tilkobling til tjenesteleverandører og utvidede funksjoner.

kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll smartvarsling innbrudsalarm brannalarm
Bedre hverdag

Den fremtidige løsningen for ditt næringsbygg!

I en verden der teknologien stadig utvikler seg, er det viktig å være i forkant når det gjelder sikkerhet og adgangskontroll. Det er her Keyfree kommer inn i bildet som den ideelle løsningen for å møte behovene til moderne organisasjoner.

Tradisjonelle låssystemer med fysiske nøkler og adgangskort kan være upraktiske og kostbare. Med KeyFree oppnår dere en kostnadseffektiv adgangskontroll som gir en rekke fordeler.

KeyFree er ikke bare et dørlåssystem; det er en helhetlig tilnærming til tryggere og mer praktisk adgangskontroll. Med vårt system kan dere en nøkkelfri arbeidsdag for ansatte samtidig som de forbedrer sikkerheten og effektiviteten i eiendommen.

meeting room, conference room, interior design-828547.jpg

Fordeler med Keyfree-systemet

Brukervennlig administrasjon

Med Keyfree sitter dere med full kontroll over hvem som har tilgang til hvilke dører og bygg til en hver tid.

Enklere hverdag for ansatte

Med Keyfree kan de ansatte enkelt åpne tildelte dører med få klikk på mobiltelefonen

Utvidelsemuligheter

Utvid systemet etter deres behov og ønsker.

Sømløs installasjon

Vi kanoverstyre dagens adgangssystem system dere allerede har installert.

Fjernstyr adgang for flere lokasjoner

Med Keyfree kan du enkelt få tilgang til lokasjonen uansett hvor du befinner deg i verden, så langt du har internett signaler på din smarttelefon.

Kostnadseffektiv

Tildel tilganger digital og med få tastetrykk kan du trekke tilgangen tilbake.

Næringsbygg

Hvorfor velge Keyfree

Keyfree-teknologi har raskt blitt et populært og praktisk alternativ for næringsbygg. Dette innovative systemet gir en enklere og mer effektiv måte å administrere tilgang til slike bygninger, og det har flere fordeler for både eiere og brukere.

En av de mest åpenbare fordelene med keyfree er elimineringen av tradisjonelle nøkler. Dette gir økt sikkerhet, da nøkler kan gå tapt, bli stjålet eller kopiert uten tillatelse. Med keyfree-løsninger kan brukerne i stedet få tilgang ved hjelp av smarttelefoner, elektroniske nøkkelkort eller biometriske metoder som fingeravtrykk. Dette reduserer risikoen for uautorisert tilgang og gir eierne bedre kontroll over hvem som kan komme inn i bygningen.

Videre kan keyfree tilby skreddersydde løsninger som dekker deres behov og ønsker. Dette betyr at ansatte, besøkende, leverandører og andre interessenter kan få tilgang til spesifikke områder og funksjoner i bygningen i henhold til deres behov. Dette gjør administrasjonen enklere og mer fleksibel, samtidig som det øker sikkerheten.

Skroll til toppen