Klubbhus og sportshytte

Med Keyfree sine digitale nøkler blir klubbhuset eller sportshytta mer tilgjengelig. Vi tilbyr en smart og fleksibel låseløsning som gir full kontroll over hvem som har tilgang til klubbhuset til enhver tid.

kom i gang keyfree dørlåssystem smartvarsling for bolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll full kontroll smartvarsling innbrudsalarm brannalarm

Gir full kontroll over hvem som har tilgang

Enkel digital nøkkeladministrasjon

Ingen nøkler på avveie

Fjernstyrt sikkerhet

Automatisk låsing av dører

Smart og fleksibel låseløsning

rowing, rowing boat, water-898008.jpg
Idrettslag og foreninger

Utvid Keyfree til noe mer

Med Keyfree kan dere også velge hvilke deler av klubbhuset det gis tilgang til. Åpne garderober for motstanderlag eller grupper som leier baner til ulike tider. La Garderobene bli automatisk låst mens kampene er i gang. Vaktmester, renholdsbetjent og lignende kan få tidsbegrensede koder, og vareleverandører kan få tilgang i spesifikke tidsrom. Kombiner dette med alarmfunksjoner ved å koble til sensorer som kan varsle om brann, vannlekkasjer eller innbrudd. Kanskje dere vil fjernstyre varmen også?

Installer valgfrie sensorer og få varslinger direkte på mobilen og lokalt i hytten via sirene. Koble til det dere ønsker varsling på om det skulle være brannvarsling, innbruddsvarsling, vannlekkasjevarsler, luftkvaliteten, og luftfuktighet i lokalet. Vi skreddersyr tilpassede løsninger etter deres behov og ønsker. Les mer om våre enheter her!

Full kontroll

Dørlås gjort smart

Med Keyfree kan sportshytta bli mer tilgjengelig ved å digitalisere nøklene. Vi kan tilby en smart og fleksibel låsløsning for deres lokaler, slik at dere får full kontroll over hvem som har tilgang på sportshytta til enhver tid. Sett for eksempel faste låse tider, gjestekoder og egne koder for tjenesteytere som vaktmester, elektriker og lignende.

La sportshytta være tilgjengelig når det skal være tilgjengelig.

soccer, support, football boots-606235.jpg
tartan track, athletics, track and field-2678544.jpg
Sportshytte

Keyfree på Sportshytta

Keyfree gir en enkel og praktisk måte å administrere tilgang til klubbhus og sportshytta. Dette eliminerer behovet for tradisjonelle nøkler som kan gå tapt eller bli stjålet, og gir samtidig enkel kontroll over hvem som har adgang til fasilitetene. Keyfree-systemer kan også tilby skreddersydde tilgangsnivåer, slik at ulike medlemmer, ansatte og gjester kan ha forskjellige typer tilgang, avhengig av deres behov.  Ved å erstatte tradisjonelle låser med Keyfree, kan idrettslag redusere kostnader knyttet til nøkkelkopiering og låseskifte, samtidig som de gir en moderne og praktisk opplevelse for medlemmene. Samlet sett kan Keyfree bidra til å forbedre sikkerheten, effektiviteten og brukervennligheten til idrettslagets klubbhus.

Skroll til toppen