Systemet

Keyfree-systemet består i hovedsak av 4 ting. Skyplattform, App, Sentralenhet og komponenter som kobles til.

Keyfree tilbyr 2 type sentralenheter til privat og hyttemarkedet. Keyfree Basis og Keyfree standard. Keyfree Basis er begrenset til maks 10 komponenter tilkoblet og har ikke 4G backupsamband eller nødstrømsbatteri. Det har Keyfree standard i tillegg til ubegrenset antall komponenter.

Sentralenhetene støtter flere trådløse standarder, men det er Zigbee som er preferert.

Siden Keyfree-systemet er kompatible med sikkerhetstjenester som f.eks vaktsentral, vil det ikke være åpen støtte for alle Zigbee komponenter men vi godkjenner komponenter som vi kan gå gode for. For å se hvilke komponenter vi støtter kan du se dette i Keyfree appen og på denne nettsiden her!

Uavhengig av hvilken type bygg og eiendom du administrerer kan vi gi deg en sikker og smart løsning skreddersydd etter deres behov og ønsker.

 • Sett enkelt opp gitte hendelser
 • Automatisk oppdatering av programvaren
 • Velg hvilke enheter som skal være av og på ved å sette opp eks delsikring, nattmodus, borte modus, ol.
App
 • Lås opp og lås døren enkelt med app, kort, tagg eller den tradisjonelle nøkkelen
 • Utvidelse muligheter
 • Meget brukervennlig

Hjernen av trådløse løsninger

Keyfree sentralenhet er hjernen i systemet, rekkevidden for denne sentralen går på tvers av en rekke merkevarer som finnes på markedet. Dette er en fleksibel plattform for tilkobling av enheter innenfor sikkerhet som boligalarm, helsetjenester og energistyring. Sentralen overvåker og styrer alle enheter, analyserer trusler og varsler ved hendelser som inntreffer. Enheten har i utgangspunktet Ethernet som overføringsmetode, men kan også komme med GSM for skarpe tjenester som kan integreres med vårt system.

Åpen men sikker plattform

Med Keyfree app får du full kontroll over systemet og kan enkelt styre over alarm, bolig og felles- arealer, uansett hvor du befinner deg i verden. Du kan låse opp og låse døren, få umiddelbar varsling, i tillegg til å ha mulighet for å legge til alarmanlegg og overvåking i samme app. Les mer om enheter som kan kobles til vårt system her.

Våre komponenter

 • Sentralenhet Standard

  Sentralenheten kommuniserer, overvåker og styrer alle tilkoblede komponenter. Den er kompatibel med en rekke smarthus produkter som dørlåser utviklet av Yale, Easy Access, Idlock og danalock. Den er også kompatibel med produkter utviklet av develco.  Sentralen er utstyrt med backup batteri dersom du skulle oppleve strømbrudd. Vi tilbyr hjemmesentraler med og uten GSM. Sentralen kobles til med medfølgende nettverkskabel og strømkabel, og den kan kobles til trådløst internett etter fullført installasjon.
 • Sentralenhet Basis

  Sentralenheten kommuniserer, overvåker og styrer alle tilkoblede komponenter. Den er kompatibel med flere smarthjemprodukter og en rekke elektroniske dørlåser. Enheten kommuniserer i hovedsak over kablet internett, men kan også kobles til wifi
 • Optisk brannvarsler

  Utstyrt med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert i. I kombinasjon med smartplugg kan man automatisere og fjernstyre temperaturen selv med vanlig panelovn. Brannvarsleren vil varsle alle med tilgang til Keyfree app på lokasjonen dersom det skulle bli røykutvikling. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • Luftkvalitetssensor

  Utstyrt med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert. I kombinasjon med smartplugg kan man automatisere og fjernstyre temperaturen selv med vanlig panelovn. Fuktighetssensoren vil gi varsler ved unormale fuktighetsverdier, og luftkvalitetssensoren måler hvor godt inneklimaet er. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • Smart Plugg mini

  Smartplugg kan kobles mellom stikkontakt og ett elektrisk apparat som man ønsker å fjernstyre fra Keyfree appen, som lamper, kjøleskap og lignende. Enheten er trådløs og fungerer som en signalforsterker.
 • Magnetkontakt

  Monteres på vindu- eller dørkarm man vil ha kontroll på om er lukket eller åpen. Har innebygget temperaturføler og gir varsler til appbrukere dersom døren eller vinduet åpnes og alarmen er aktivert. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • Bevegelsessensor

  Bevegelsessensoren reagerer på bevegelse i ett rom og gir varsler til appbrukere dersom det er bevegelse og alarmen er aktivert. Enheten er trådløs og er batteridrevet. Enheten er utstyrt med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert.
 • Lekkasjesensor

  Lekkasjesensoren varsler ved vannlekkasje på stedet den er montert, normalt i forbindelse med for eksempel oppvaskmaskin. Enheten er trådløs og er batteridrevet. Med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert.
 • Betjeningspanel

  For aktivering og deaktivering av alarm. Det følger med nøkkelbrikker og man kan bruke eksisterende nøkkelkort dersom disse har støtte for RFID. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • Panikk knapp

  Kan benyttes som sikkerhetsknapp for nødhjelp. Den vil varsle alle som har en bruker registrert i Keyfree app som er tilknyttet hjemmet. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • Varmesensor

  Passer for brannvarsling på foreksempel kjøkken, peisstue, vaaskerom og lignende. Med temperatur overvåkning blir du varslet hvis temperaturen overstiger en grense eller stiger hurtig. I rom med mye damp, støv og matos kan en vanlig røykvarsler trigges ofte og gi falsk alarm. For å unngå dette kan en varmesensor benyttes isteden for røykvarsler.
 • Smartcable

  Fungerer som en fjernkontroll og energimåling for din hjemme-elektronikk. Den overvåker energibruk og kontrollerer elektriske apparater. Smartkabelen konverterer konvensjonelle strømkabler til en fjernstyrt enhet, som gjør at du kan overvåke strømforbruket, og med mulighet for å skru elektronisk utstyr på eller av.
 • Fuktighets Sensor

  Denne enheten overvåk ditt inneklima bade temperatur og fuktighetsnivå. I tillegg vil den varsle I vår app dersom fuktigheten innendørs svinger til uønskede nivåer. Gjennom å overvåke ditt innendørsklima bidrar sensoren til å opprettholde et ideelt komfortnivå innendørs.
 • Smart Plugg Relax

  Relax Smart plugg lar deg overvåke og kontrollere dine elektriske apparater i hjemmet. Den gir deg en nøyaktig måling av ditt strømforbruk og vil varsle deg om strømbrudd eller ved feil på elektriske apparater. Med Relax Smart plugg er du alltid tilkoblet og anbefales til bruk på fryser eller kjøleskap.
 • Sirene

  Smart sirenen har en høy og tydelig lyd, noe som gjør den egnet for sikkerhet av din bolig. Hvis inntrengere, innbruddstyver eller andre uønskede gjester kommer inn på eiendomen, sender sirenen en alarmlyd og vår app sender deg et direkte varsel på app. Smart sirenen er utstyrt med sabotasjebryter og med batteribackup slik at den fortsatt vil være i stand til å kommunisere ved et strømbrudd.

Tilkoblingsmuligheter

 • Elektronisk dørlås fra Easy Access.

  Easy Access er designet spesielt for nordisk klima og har høyt fokus på design og kvalitet. Disse er kompatible med både kort og tag, alle brukere får sin egen unike kode. I tillegg leveres alle dørlåser fra denne leverandøren med 3 tradisjonelle nøkler. Alle enheter produsert av Easy Access kan integreres med vår app. Les mer om Easy Access her.
 • Overvåking fra ezviz

  Til våre kunder anbefaler vi overvåkingssystemet til ezviz som kan integreres direkte i vår app. Få enkelt bilde eller video via vår app som gir deg muligheten til å sjekke årsak til varsling og hendelser i appen. Kamera fra ezviz gir deg også muligheten til å snakke direkte gjennom appen utfra kamera til de som er i rommet som gjester, familiemedlemmer eller husdyr. Les mer om Ezviz her
 • Kompatibel med produkter fra Develco

  Combine devices developed by Develco into your Keyfree door lock system, and shape our system into your desired smart system. Read more about Develco's products here!

Kontakt oss

  kontakt@keyfree.no