keyfree app

Lås opp din hverdag

Ved å benytte seg av Keyfree får du full kontroll over sikkerheten i din bolig da du enkelt kan styre systemet fra din mobiltelefon, uansett hvor du befinner deg i verden. Gjennom vår app kan du enkelt styre blant annet dørlåsen og få full kontroll på hvem som kommer og går, og se når barna kommer trygt hjem fra skolen. Ved bruk av Keyfree får du muligheten til ikke bare ha adgang til din egen bolig men også til jobb kontoret i en og samme app dersom de også benytter seg av Keyfree. Gjennom vårt system kan du også få levert varer og tjenester på døren på en sikker måte ved at det godkjennes av deg før appen genererer en tidsbegrenset kode til leverandøren.

Smart Fremtid

Du kan enkelt låse opp døren ved å bruke app, brikke, kort, kode, tag eller nøkkel. Dette gir deg friheten og muligheten til å styre dørlåsen slik du selv måtte ønske. Gjennom vår app kan du ha flere hjem, og arbeidsplass i samme app. Uavhengig av om det er din bolig, en venn sin bolig, familie hytta eller fritidsboligen i Danmark. Nå kan du få alt i en og samme app. Mer frihet ved reise, nå trenger du ikke lenger å dele ut nøkkel til en snill nabo eller venn for å vanne blomster og ta inn posten din mens du er bortreist. Nå kan de enkelt få en tidsbegrenset kode til din inngangsdør. Det skaper en tryggere og lettere hverdag for alle involvert. Da har du full kontroll over hvem som har din nøkkel til en hver tid, og du trenger ikke lenger bekymre deg for en bortkommet eller glemt nøkkel.

Din digitale nøkkel frihet

Vi vet alle at nøkler kan ha en tendens til å komme på avveie, vi mister dem, legger de på en kjempe lur plass vi glemmer siden, eller noen kan stjele dem. Hvordan skal du da komme inn døren til boligen uten å ringe ned familien? Ved å ta i bruk Keyfree slipper du å kjøpe nye nøkler og kan enkelt komme inn døren via vår app, ved bruk av din unike kode, kort, brikke, eller ved bruk av den tradisjonelle nøkkelen. Ved å ta i bruk en elektronisk dørlås slipper du å tenke på dine fysiske nøkler, du kan enkelt åpne døren med smarttelefon. Nå har du friheten til å droppe nøkkelknippet en gang for alle.

Din nøkkel er mer enn bare en nøkkel

Keyfree låser opp for en bedre hverdag for både deg og din familie. Hvor mange ganger har dine nøkler skapt problemer? De er glemt, mistet eller stjålet. Vi skaper en trygghet i at du alltid har tilgang, og det beste av alt er at du har full kontroll på hvem som kan komme inn i ditt hjem. Nå kan dine nøkler bli mer en bare nøkler, de kan gi mer trygghet men samtidig mer samhold. Vår plattform Keyfree muliggjør tilpassede løsninger til store og små familier. Er du en av mange familier som bærer på nøkler til besteforeldre, onkler og søskens boliger. Nå kan du og din familie dele nøkler dere imellom digitalt med vår app Keyfree. Unngå å miste flere nøkler i fremtiden, for Ingen fysiske nøkler kreves. Du velger tilgang mulighetene til boligen etter ditt behov og ønsker.

Et System tilpasset alle aldre

Keyfree passer til alle aldersgrupper da vår app er enkelt utformet med høyt fokus på brukervennlighet. Dersom man ikke skulle ha smarttelefon vil også de digitale dørlåsene ha en tradisjonell nøkkel. Kanskje du vil ha en lettere tilgang til en eldre i din familie, eller ønsker sikkerheten til å gi andre tilgang dersom man vil inn? Da passer Keyfree for deg og din familie.

Økt sikkerhet gir full kontroll

Du kan enkelt legge til og fjerne brukere når det måtte passe deg. Gjennom Keyfree får du full kontroll over brukerne som kan være midlertidige brukere gjennom for eksempel AirBnB, leietagere, eller den hjelpsomme venninnen som skal vanne blomstene dine mens du er på ferie. De kan da få tidsbegrenset tilgang og begrensede muligheter i appen, slik at du får full kontroll.

Start din nøkkelfrie hverdag i dag

Vi gir deg en trygg og nøkkelfri hverdag. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å finne en bortkommet nøkkel. La keyfree låse opp din hverdag uten bekymringer. Last ned vår app her.

Apple Store Google Play
keyfree app

Kontakt oss

    kontakt@keyfree.no