Lås opp din hverdag med å bli Pilotkunde i dag!

Ønsker du å gjøre sikkerhet enklere  og effektiv  i ditt borettslag? Bli med som pilotkunde og få gratis prøvetid til og med juni 2024! Bli med på fremtidens hjemlevering for borettslag og sameie.

Nå blir det enklere enn noen gang å få levert pakken din, uansett hvor du befinner deg. Prøv det i dag! 

Sikkerhet i fokus

Keyfree gir en enda høyere grad av sikkerhet. Med avanserte autentiseringsmetoder og sporbarhet, kan vi bedre håndtere adgangskontroll og føle seg trygg på hvem som har tilgang til bygningen

Problemfri adgang

Aldri mer nøkkelproblemer! Med Keyfree trenger du ikke lenger bære med deg fysiske nøkler som kan gå tapt eller bli stjålet. Du kan enkelt få tilgang ved hjelp av en app eller kode, som gjør livet enklere for alle beboere.

Fleksibilitet

Keyfree gir muligheten til å administrere adgangsrettigheter mer fleksibelt. Beboere kan enkelt gi midlertidig tilgang til håndverkere, leveranser eller gjester uten å bekymre oss for fysiske kopier av nøkler. De digitale nøklene er like enkel å sendt ut digitalt som fjerne! Bare ved noen få tastetrykk.

Bedre og nøkkelfri hverdag

Din nøkkel er mer enn bare en nøkkel

I samarbeid med forskningsprosjektet Lås Opp har har vi et felles mål å gjøre det enklere å motta varer og tjenester bak digital lås. Les mer om lås-opp prosjektet her!  Samhandlingen mellom Lås Opp og Keyfree er en sikker løsning for beboere i borettslag og sameie. I piloten er det Postnord som er deltakende part for pakkelevering og vil kunne åpne borettslagets fellesdør for å levere bestilt pakke på matten utenfor din leilighet. Postnord får kun tilgang til fellsdører dersom det er ett reelt gjeldende leveringsoppdrag.

Å bli pilotdeltaker i vårt digitale økosystem, er ditt borettslag og sameie med på å forme fremtidens hjemlevering. Din erfaring og tilbakemelding bidrar til å gi ny kunnskap til å forbedre leveransetjenestene, og hvordan det påvirker miljøet.

I tillegg til å få levert pakker fra Postnord innenfor låst fellesdør, kan leilighetseiere og beboere benytte Keyfree app til å låse opp fellesdører i sameiet.

kom i gang keyfree smartvarsling dørlåssystem smartvarsling for bolig hytta leilighet borettslag og sameie, næringsbygg med enkel adgangskontroll gir full kontroll kom i gang lås opp prosjektet pilotkunde
lås opp prosjektet pilotkunde nøkkelfri hverdag digitale nøkler fjernstyrt dørlås
Bli pilotkunde

Test oss gratis til og med juni 2024!

Koble Keyfree til en hoveddør og test oss gratis frem til og med juni 2024. Da får dere fjernstyrt dørlås ved å åpne fellesdører med Keyfree app. Enkel levering, med at pakker leveres på innsiden av fellesdøren.  Dersom dere ikke er fornøyd kobler vi ned vårt utstyr. Er dere fornøyde ved endt prøveperiode vil kost av utstyr bli fakturert og ordinert abonnement påløpe fra da.

Trygghet med en enkel app

Skap en enklere hverdag!

Med Keyfree blir nøklene dine digitale. Du legger enkelt og sikkert til brukere. Keyfree er spesielt godt egnet der det er mange som bruker døren, for eksempel til fellesdører i borettslag.  Låsene vil virke som de pleier, men tillegg kan de låses opp uten nøkler, brikker eller nøkkelkort.

En digital nøkkel vil gi full kontroll på de tilgangene du gir ut, og med få tastetrykk kan du trekke tilgangen tilbake.

lås opp prosjektet pilotkunde nøkkelfri hverdag digitale nøkler fjernstyrt dørlås

Prøve pakke - priser eks. mva:

  • 1 oppgang: kr. 4000,- (faktureres eventuellt juli 2024)
  • Årspris Keyfree med app: kr 1788,- (gratis til og med juni 2024)
  • Årspris Keyfree med app og styreportal: kr. 5000,- (gratis til og med juni 2024)
  • Gratis montering

Flere dører? Ta kontakt for befaring og prisoverslag. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

App for beboere og styret.

• Legg til og fjern brukere direkte i app eller styreportal
• Lås opp med app
• Supportert plattform
• Dørsensor for detektering om døren er åpen
• Eksisterende låser fungerer som tidligere

Forutsetninger:

– Allerede installert elektronisk sluttstykke.
– Tilgang til 6-24V og ledig stikkontakt innendørs.
– Installering senest innen utgangen av Januar 2024

Har du Spørsmål eller ønsker å bli pilotkunde?

Dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om hvordan ditt borettslag eller sameie kan bli vår pilotkunde,  klikk på kontakt os nedenfor og fyll ut skjemaet. Vi vil da ta kontakt med deg for et uforpliktende møte og gratis befaring.

Vi setter også pris på at borettslagets/ sameiets beboere registrerer seg som pilotdeltaker her: https://safeunlock.no/pilot-registrering/ Velg da sameie og borettslag. De som registrerer seg vil bli kontaktet av SINTEF for spørsmål knyttet til Lås Opp-prosjektet.

Skroll til toppen