Fremtidens hjemlevering for borettslag og sameie

Nå kan Postnord enkelt levere varer til ditt borettslag, og de får tilgang til fellesdørene med Keyfree sitt system.

I samarbeid med forskningsprosjektet Lås Opp har Postnord og Keyfree et felles mål å gjøre det enklere å motta varer og tjenester med digital lås/plattform. Les mer om lås-opp prosjektet her!  Du vil selv ha kontroll og styre tilgangen for å motta varer som skal leveres når det passer deg uten at du trenger å være hjemme. Samhandlingen mellom Postnord og Keyfree er en sikker løsning for beboere i borettslag og sameie.

Å bli pilotdeltaker i vårt digitale økosystem, er ditt borettslag og sameie med på å forme fremtidens hjemlevering. Din erfaring og tilbakemelding bidrar til å gi ny kunnskap til å forbedre leveransetjenestene, og hvordan det påvirker miljøet.

Keyfree og Postnord har nå gjort det enklere enn noen gang å få levert pakken din, uansett hvor du befinner deg. Prøv det i dag! 

Kontakt oss

 

dørlåst opp Phone Angle 1

En nøkkelfri hverdag!

Med Keyfree blir din dørlås enda mer nyttig. Du kan slippe inn vaskehjelp, håndverkere eller få hjemlevering av varer og tjenester. Du kan også slippe å bruke nøkler helt. Dersom du gir tilgang til andre, bestemmer du selv hvor lenge tilgangen skal vare.

Når du kobler dørlåsen opp mot Keyfree får du mange nye muligheter. Skap enklere hverdag!

Med Keyfree kan du:

  • Åpne dørene med app - for dere selv eller andre
  • Få pakker levert innenfor fellesdøren
  • Slippe inn tjenesteleverandører
  • Få loggført all trafikk gjennom dørene
  • Slippe problemet med nøkler som havner på avveie

Keyfree kan utvides med smarte sensorer for enda bedre kontroll.

En enklere hverdag for beboer

Alle bebeoere kan laste ned Keyfree-appen fra App Store eller Google Play og bli invitert for tilgang av styret i sameiet.  Du kan installere Keyfree også i din egen leilighet, og montere det tilleggsutstyret du ønsker og har behov for. Dette blir tilgjengelig for deg i en og samme app. Installer valgfrie sensorer og få varslinger direkte på mobilen og lokalt hjemme via sirene. Koble til det dere ønsker varsling på om det skulle være brannvarsling, innbruddsvarsling, vannlekkasjevarsler, luftkvaliteten, eller luftfuktighet.

Ved bruk av Keyfree har du full kontroll på hvem som ankommer og forlater deres leilighet, minimer sannsynligheten for å få uvedkommende inn. Med vår brukervennlighet kan du enkelt endre, fjerne og legge til brukere. Du sitter med kontrollen. Gå fra komplisert nøkkellogistikk til smart logistikk med Keyfree!

Bruksmiljoer-bygg

Test oss gratis i 3 måneder!

Bor du i ett lite sameie eller ønsker å teste oss på en oppgangsdør?

Har du elektronisk sluttstykke som åpnes via porttelefonsystem eller lignende i dag, kommer vi med vårt utstyr og kobler oss til oppgangsdøren. Er du ikke fornøyd etter 3 mndr kobler vi ned uten spørsmål. Er dere fornøyde starter kundeforholdet først da, med ordinære vilkår.

Vi kommer gjerne på kostnadsfri befaring og for å slå av en prat.

Keyfree Start - Nøkkelfri oppgangsdør

Vår startpakke fungerer fint for mindre sameie/ BRL med en oppgangsdør (0-20 leiligheter). Kostnadseffektiv løsning for nøkkelfri oppgangsdør.

Kampanjen gjelder en oppgangsdør pr sameie/borettslag. Kr. 4000,- ekskl. mva. ferdig montert (abonnement tilkommer Kr. 149,- ekskl. mva.  pr mnd)

Flere dører? Ta kontakt for befaring og prisoverslag. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

App for brukere og administratorer.

Legg til og fjern brukere direkte i app
Lås opp med app
Supportert plattform
Dørsensor for detektering om døren er åpen
Eksisterende låser fungerer som tidligere

Forutsetninger:

Allerede installert elektronisk sluttstykke.
Tilgang til 6-24V og ledig stikkontakt.

Har du Spørsmål eller ønsker å bli pilotkunde?

Vi håper du vil prøve samarbeidet mellom KeyFree og PostNord selv, og se hvor enkelt og effektivt det kan være å bruke tjenestene sammen. Dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om hvordan ditt borettslag eller sameie kan bli vår pilotkunde, fyll ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg for å hjelpe deg videre.

Kontakt oss

    kontakt@keyfree.no