Kontorer

Vår plattform Keyfree muliggjør tilpassede løsninger til store og små kontorer. Har du planer om å gjøre deres kontor smartere? Vi kan tilby kontorer en smart og fleksibel lås løsning på kontoret, slik at dere får full kontroll over hvem som er på kontoret til enhver tid gjennom våre systemer. Den optimale løsning for kontorlandskap med høy gjennomstrømning. Dersom dere har andre tjenester som vaktmester, renholdsbetjent og lignende kan dere opprette tidsbegrensede koder, eller gi tilgang for vare leverandører. Dette er med på å forhindre stjeling av varer som blir plassert utenfor kontoret, samtidig som at leveringen blir mer kontrollert og loggført gjennom våre systemer.

  • Gir full kontroll over hvem som oppholder seg i deres kontorer.
  • Tryggere vareleveranser
  • Ingen nøkler på avveie

Lås opp deres hverdag

For et kontorbygg handler IoT om mye mer enn å låse opp en dør. Med Keyfree vil dere kunne få installert en digital infrastruktur som åpner låser, styrer energiforbruk, overvåke tilstander fra sensorer som fukt og temperaturmåler og leverer responstjenester på hendelser som lekkasjer og brann. Ved brann eller andre gitte hendelser kan dørene også automatisk låses opp. Samtidig som dørene automatisk kan låses innen gitte tidsrom.Ved åpning av dør kan lysene i rommet automatisk bli slått på. Den kan også for eksempel automatisk bestille inspeksjon ved høye fuktnivåer, og integrasjon mot tjenesteleverandører av helse og sikkerhet.

Gjenbruk dine dørlåser

Ved installasjon av vårt system kan du beholde de elektroniske dørlåsene bygget allerede har, Dette gir dere valgfriheten til å benytte dere av de allerede eksisterende dørlåsene som er montert på deres lokaler ved at de blir omprogrammert av oss.

Dørlås gjort smart

Ved bruk av Keyfree har dere full kontroll på hvem som ankommer og forlater deres lokaler. Minimer sansynligheten for å få uvelkommede inn i deres lokaler. Dere kan enkelt legge til tilpassede og tidsbegrensede tilganger for rengjøring betjenter, vaktmester med mer. medvår brukervennlighet kan du enkelt endre, fjerne og legge til brukere. Dere sitter med kontrollen. Gå fra komplisert nøkkel logistikk til smart logistikk.

Kontakt oss

    kontakt@keyfree.no