Klubbhus og Sportshytter

Med Keyfree sine digitale nøkler blir klubbhuset eller sportshytta mer tilgjengelig. Vi tilbyr en smart og fleksibel låseløsning som gir full kontroll over hvem som har tilgang til klubbhuset til enhver tid.

Med Keyfree kan dere også velge hvilke deler av klubbhuset det gis tilgang til. Åpne garderober for motstanderlag eller grupper som leier baner til ulike tider. La Garderobene bli automatisk låst mens kampene er i gang. Vaktmester, renholdsbetjent og lignende kan få tidsbegrensede koder, og vareleverandører kan få tilgang i spesifikke tidsrom. Kombiner dette med alarmfunksjoner ved å koble til sensorer som kan varsle om brann, vannlekkasjer eller innbrudd. Kanskje dere vil fjernstyre varmen også?

  • Gir full kontroll over hvem som har tilgang til lokalene
  • Enkel, digital nøkkeladministrasjon
  • Ingen nøkler på avveie
  • Fjernstyrt sikkerhet
  • Automatisk låsing av dører

BE OM BEFARING!

Utvid Keyfree til noe mer

Installer valgfrie sensorer og få varslinger direkte på mobilen og lokalt hjemme i lokalet via sirene. Koble til det dere ønsker varsling på om det skulle være brannvarsling, innbruddsvarsling, vannlekkasjevarsler, luftkvaliteten, og luftfuktighet i lokalet. Vi skreddersyr tilpassede løsninger etter deres behov og ønsker. Les mer om våre enheter her!

Dørlås gjort smart

Ved bruk av Keyfree har dere full kontroll på hvem som ankommer og forlater deres lokaler. Minimer sannsynligheten for å få uvedkommende inn i deres lokaler. Dere kan enkelt legge til tilpassede og tidsbegrensede tilganger for rengjøringspersonell, vaktmester med mer. Med vår brukervennlighet kan du enkelt endre, fjerne og legge til brukere. Dere sitter med kontrollen. Gå fra komplisert nøkkel logistikk til smart logistikk.

Gjenbruk deres dørlåser

Ved installasjon av vårt system kan dere beholde de elektroniske dørlåsene bygget allerede har, Dette gir dere valgfriheten til å benytte dere av de allerede eksisterende dørlåsene som er montert på deres lokaler ved at de blir omprogrammert av oss.

Keyfree på Sportshytta

Med Keyfree kan sportshytta bli mer tilgjengelig ved å digitalisere nøklene. Vi kan tilby en smart og fleksibel låsløsning for deres lokaler, slik at dere får full kontroll over hvem som har tilgang på sportshytta til enhver tid. Sett for eksempel faste låse tider, gjestekoder og egne koder for tjenesteytere som vaktmester, elektriker og lignende.

La sportshytta være tilgjengelig når det skal være tilgjengelig.

Kontakt oss

    kontakt@keyfree.no