Våre bruksområder

Borettslag og sameier

Lås opp deres hverdag med Keyfree i borettslaget eller i sameiet. Med Keyfree sørger vi for å gjøre enda mer nytte ut av deres elektroniske dørlåser til felles oppganger. Vi sørger for sikker tilkobling til tjenesteleverandører og utvidede funksjoner.

Les mer

Varedistribusjon

Keyfree sørger for en mer effektiv varedistribusjon, både får å motta varer og for å sende varer til sluttbruker. Vi tilpasser systemet etter deres behov. Keyfree sørger for at vareleverandørene kan åpne lageret selv via vår plattform. Samtidig som dere raskt og enkelt kan få midlertidig adgang til adressene dere har leveranse hos, uten at kunden må være til stede.

Les mer

tom-rumble-7lvzopTxjOU-unsplash

Privatbolig

Med Keyfree sørger vi for å gjøre enda mer nytte ut av din elektroniske dørlås. Enten du har en fra før eller du ønsker å kjøpe en hos oss, sørger vi for sikker tilkobling til tjenesteleverandører og utvidede funksjoner. Dersom du ønsker å benytte deg av vaskehjelp, hjemlevering av varer, gi håndverkeren tilgang i en begrenset periode eller rett og slett bare slippe å bruke nøkler, så er Keyfree løsningen for deg.

Les mer

Klubbhus og Sportshytter

Med Keyfree sine digitale nøkler blir klubbhuset eller sportshytta mer tilgjengelig. Vi tilbyr en smart og fleksibel låseløsning som gir full kontroll over hvem som har tilgang til klubbhuset til enhver tid.

Les mer

Utleie av Forsamlingslokaler

Keyfree skreddersyr nøkkelfrie løsninger for utleiere av forsamlingslokaler som festlokaler bolig, kontorer, leilighet og lignede. Keyfree hjelper deg med å forenkle nøkkeladministrasjonen i utleieprosessen, gjør den tryggere og mer lønnsom.

Les mer

Kontakt oss

    kontakt@keyfree.no