Digitaliseringen begynner med dørene!

Keyfree for fellesskapet betyr at alle ønskede arealer blir tilgjengelig enkelt med få tastetrykk i Keyfree app. Du som bruker får valgfriheten til å velge hvordan du kommer inn til områdene via app, kode, kort eller ved bruk av den tradisjonelle nøkkelen. Arealene blir tilgjengelig digitalt for alle som skal ha tilgang når de trenger tilgang. Alt blir samlet i en og samme app.

Med Keyfree kan du enkelt styre:

 • Felles inngangsdører
 • Garasjeanlegg, dører og porter
 • Dører til bodarealer, og andre fellesarealer.

BE OM BEFARING!

bruksmiljoer-privatbolig

Antikvariske bygg

Mange ønsker den digitale hverdagen velkommen, men det er få løsninger for de som har bevaringsverdige bygninger. Ny teknologi gjør hverdagen lettere også for disse med sømløs montering, slik at man opprettholder byggingens opprinnelige stand. Keyfree sørger for skjulte moduler og digitale sluttstykker slik at utseende til bygningene bevares, men likevel moderniseres.

Keyfree systemet installeres med en styrings-sentral og kobles opp mot internett. Styrings-sentralen benytter både internett og 4G for å ha maksimal oppetid. Det bygges ett lokalt og kryptert nett som snakker med sentralen. Dermed unngås mulige utfordringer med sikkerhet da forbruker ikke er i direkte kontakt med selve dørlåsen, men med sentralen via internett. Dette gir en bedre forutsetning for å få en sikker og sømløs tilgang for tjenesteleverandørene, da man alltid har kontroll på at låsene er operative.

dørlåst opp Phone Angle 1

En nøkkelfri hverdag!

Med Keyfree blir dørlåsen enda mer nyttig. Du kan slippe inn renholds-personell, håndverkere eller få varelevering uten å selv måtte være tilstede. Du kan også slippe å bruke nøkler helt. Dersom du gir tilgang til andre, bestemmer du selv hvor lenge tilgangen skal vare.

Når du kobler dørlåsen opp mot Keyfree får du mange nye muligheter. Skap en lettere hverdag!

Med Keyfree kan du:

 • Åpne dørene med app - for dere selv eller andre
 • Få varer levert innenfor deres arealer
 • Slippe inn tjenesteleverandører
 • Få loggført all trafikk gjennom dørene
 • Slippe problemet med nøkler som havner på avveie

Keyfree kan utvides med smarte sensorer for enda bedre kontroll.

Tilkoblingsmuligheter

Installer valgfrie sensorer og få varslinger direkte på mobilen og lokalt via sirene. Koble til det dere ønsker varsling på om det skulle være brannvarsling, innbrudd-varsling, vannlekkasje-varsler eller virtuell termostat i felles arealer. Kanskje dere heller ønsker å få ett varsel på at luftkvaliteten inne ikke er god, eller at det er blitt høy luftfuktighet i kjelleren. Vi skreddersyr en løsning etter deres behov og ønsker.

Komponenter

 • sentralenhetbasis

  Keyfree Sentral Basis

  Sentralenheten kommuniserer, overvåker og styrer alle tilkoblede komponenter. Enheten kommuniserer i hovedsak over kablet internett, men kan også kobles til wifi.
 • HomeGate-AiO

  Keyfree Sentral Standard

  Sentralenheten kommuniserer, overvåker og styrer alle tilkoblede komponenter.  Sentralen er utstyrt med backup batteri dersom du skulle oppleve strømbrudd. Vi tilbyr hjemmesentraler med og uten GSM og Keyfree sentral standard har 4G backup. Sentralen kobles til med medfølgende nettverkskabel og strømkabel, og den kan kobles til trådløst internett etter fullført installasjon.
 • Dormakaba DKey Låskasse

  Smart hybridlås som gir deg sikkerheten til en mekanisk lås og fleksibiliteten til en digital lås. All elektronikk er integrert i låskassen og skjules dermed inne i døren. Man kan åpne med fysisk nøkkel eller med Keyfree-app. Senere vil det tilkomme ett tilhørende kodepanel som kan settes ved siden av døren. Låsen driftes av ett 3,6V AA batteri og varer i 1-2 år. NB: vanlige AA batterier har en effekt på 1,5V. Disse vil ikke fungere.
 • bevegelsedetektor

  Bevegelse Sensor

  Bevegelsessensoren reagerer på bevegelse i ett rom og gir varsler til appbrukere dersom det er bevegelse og alarmen er aktivert. Enheten er trådløs og er batteridrevet. Enheten er utstyrt med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert.
 • magnetkontakt

  Magnetkontakt

  Monteres på vindu- eller dørkarm man vil ha kontroll på om er lukket eller åpen. Har innebygget temperaturføler og gir varsler til appbrukere dersom døren eller vinduet åpnes og alarmen er aktivert. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • sirene

  Sirene

  Smart sirenen har en høy og tydelig lyd, noe som gjør den egnet for sikkerhet av din bolig. Hvis inntrengere, innbruddstyver eller andre uønskede gjester kommer inn på eiendommen, sender sirenen en alarmlyd og vår app sender deg et direkte varsel på app. Smart sirenen er utstyrt med sabotasjebryter og med batteri-backup slik at den fortsatt vil være i stand til å kommunisere ved et strømbrudd.
 • fuktighetssensor

  Fuktighets Sensor

  Denne enheten overvåk ditt inneklima bade temperatur og fuktighetsnivå. I tillegg vil den varsle I vår app dersom fuktigheten innendørs svinger til uønskede nivåer. Gjennom å overvåke ditt innendørsklima bidrar sensoren til å opprettholde et ideelt komfortnivå innendørs.
 • luftkvalitetsmåler

  Luftkvalitet Sensor

  Utstyrt med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert. I kombinasjon med smartplugg kan man automatisere og fjernstyre temperaturen selv med vanlig panelovn. Fuktighetssensoren vil gi varsler ved unormale fuktighetsverdier, og luftkvalitetssensoren måler hvor godt inneklimaet er. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • lekkasjesensor

  Lekkasje Sensor

  Lekkasjesensoren varsler ved vannlekkasje på stedet den er montert, normalt i forbindelse med for eksempel oppvaskmaskin. Enheten er trådløs og er batteridrevet. Med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert.
 • Namron Dimmer

  Dimmer for innfelt montering. Denne smarte ZigBee dimmeren lar deg tilpasse belysningen til ditt bruksmønster og ønsket atmosfære enkelt gjennom Keyfree App
 • login (hånd)

  Har du spørsmål om tilleggsprodukter?

  Om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål angående pakkene kan du kontakte oss ved å fylle ut skjemaet nederst på denne siden, eller ved å klikke her.

Har du Spørsmål?

Dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg for å hjelpe deg videre.

Kontakt oss

  kontakt@keyfree.no