Systemet

Keyfree-systemet består i hovedsak av 4 ting. Skyplattform, App, Sentralenhet og komponenter som kobles til.

Keyfree tilbyr 2 type sentralenheter til privat og hyttemarkedet. Keyfree Basis og Keyfree standard. Keyfree Basis er begrenset til maks 10 komponenter tilkoblet og har ikke 4G backupsamband eller nødstrømsbatteri. Det har Keyfree standard i tillegg til ubegrenset antall komponenter.

Sentralenhetene støtter flere trådløse standarder, men det er Zigbee som er preferert.

Siden Keyfree-systemet er kompatible med sikkerhetstjenester som for eksempel vaktsentral, vil det ikke være åpen støtte for alle Zigbee komponenter men vi godkjenner komponenter som vi kan gå gode for. For å se hvilke komponenter vi støtter kan du se dette i Keyfree appen og på denne nettsiden her!

Uavhengig av hvilken type bygg og eiendom du administrerer kan vi gi deg en sikker og smart løsning skreddersydd etter deres behov og ønsker.

hjerne

Hjernen av trådløse løsninger

Keyfree sentralenhet er hjernen i systemet, rekkevidden for denne sentralen går på tvers av en rekke merkevarer som finnes på markedet. Dette er en fleksibel plattform for tilkobling av enheter innenfor sikkerhet som boligalarm, helsetjenester og energistyring. Sentralen overvåker og styrer alle enheter, analyserer trusler og varsler ved hendelser som inntreffer. Enheten har i utgangspunktet Ethernet som overføringsmetode, men kan også komme med GSM for skarpe tjenester som kan integreres med vårt system.

 • Sett enkelt opp gitte hendelser
 • Automatisk oppdatering av programvaren
 • Velg hvilke enheter som skal være av og på ved å sette opp eks delsikring, nattmodus, borte modus, ol.
App
 • Lås opp og lås døren enkelt med app, kort, tagg eller den tradisjonelle nøkkelen
 • Utvidelse muligheter
 • Meget brukervennlig

Åpen men sikker plattform

Med Keyfree app får du full kontroll over systemet og kan enkelt styre over alarm, bolig og felles- arealer, uansett hvor du befinner deg i verden. Du kan låse opp og låse døren, få umiddelbar varsling, i tillegg til å ha mulighet for å legge til alarmanlegg og overvåking i samme app. Les mer om enheter som kan kobles til vårt system her.

Våre Komponenter

Sentralenheter

 • sentralenhetbasis

  Keyfree Sentralenhet Basis

  Sentralenheten kommuniserer, overvåker og styrer alle tilkoblede komponenter. Den er kompatibel med flere smarthjemprodukter og en rekke elektroniske dørlåser. Enheten kommuniserer i hovedsak over kablet internett, men kan også kobles til wifi
 • HomeGate-AiO

  Keyfree Sentralenhet Standard

  Sentralenheten kommuniserer, overvåker og styrer alle tilkoblede komponenter. Den er kompatibel med en rekke smarthus produkter som dørlåser utviklet av Yale, Easy Access, Idlock og danalock. Den er også kompatibel med produkter utviklet av Develco.  Sentralen er utstyrt med backup batteri dersom du skulle oppleve strømbrudd. Vi tilbyr hjemmesentraler med og uten GSM. Sentralen kobles til med medfølgende nettverkskabel og strømkabel, og den kan kobles til trådløst internett etter fullført installasjon.

Komponenter

 • smartcable

  SmartCable

  Fungerer som en fjernkontroll og energimåling for din hjemme-elektronikk. Den overvåker energibruk og kontrollerer elektriske apparater. Smartkabelen konverterer konvensjonelle strømkabler til en fjernstyrt enhet, som gjør at du kan overvåke strømforbruket, og med mulighet for å skru elektronisk utstyr på eller av.
 • Develco io modul

  IO-Modul

  Med digital IO-modul kan du koble kablede enheter til Keyfree, slik at enhetene dine kan kommunisere og motta informasjon trådløst. Koblet til et adgangssystem, muliggjør IO-modulen trådløs kontroll av automatiske dører gjennom Keyfree-systemet.
 • varmesensor

  Varmesensor

  Passer for brannvarsling på for eksempel kjøkken, peisestue, vaskerom og lignende. Med temperatur overvåkning blir du varslet hvis temperaturen overstiger en grense eller stiger hurtig. I rom med mye damp, støv og mat-os kan en vanlig røykvarsler trigges ofte og gi falsk alarm. For å unngå dette kan en varmesensor benyttes isteden for røykvarsler.
 • optiskbrannvarsler

  Optisk brannvarsler

  Utstyrt med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert i. I kombinasjon med smartplugg kan man automatisere og fjernstyre temperaturen selv med vanlig panelovn. Brannvarsleren vil varsle alle med tilgang til Keyfree app på lokasjonen dersom det skulle bli røykutvikling. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • lekkasjesensor

  Lekkasjesensor

  Lekkasjesensoren varsler ved vannlekkasje på stedet den er montert, normalt i forbindelse med for eksempel oppvaskmaskin. Enheten er trådløs og er batteridrevet. Med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert.
 • Develco føler til lekkasje sensor

  Sokkel til lekkasje sensor

  Denne sokkelen monteres på vegg, og føleren plasseres på gulvet under enheten som skal overvåkes. Med denne er det enklere å komme til vannsensoren ved for eksempel  batteriskifte.
 • luftkvalitetsmåler

  Luftkvalitetssensor

  Utstyrt med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert. I kombinasjon med smartplugg kan man automatisere og fjernstyre temperaturen selv med vanlig panelovn. Fuktighetssensoren vil gi varsler ved unormale fuktighetsverdier, og luftkvalitetssensoren måler hvor godt inneklimaet er. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • fuktighetssensor

  Fuktighets Sensor

  Denne enheten overvåk ditt inneklima bade temperatur og fuktighetsnivå. I tillegg vil den varsle I vår app dersom fuktigheten innendørs svinger til uønskede nivåer. Gjennom å overvåke ditt innendørsklima bidrar sensoren til å opprettholde et ideelt komfortnivå innendørs.
 • magnetkontakt

  Magnetkontakt

  Monteres på vindu- eller dørkarm man vil ha kontroll på om er lukket eller åpen. Har innebygget temperaturføler og gir varsler til appbrukere dersom døren eller vinduet åpnes og alarmen er aktivert. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • bevegelsedetektor

  Bevegelsessensor

  Bevegelsessensoren reagerer på bevegelse i ett rom og gir varsler til appbrukere dersom det er bevegelse og alarmen er aktivert. Enheten er trådløs og er batteridrevet. Enheten er utstyrt med temperaturføler som muliggjør overvåkning av temperatur i rommet den er montert.
 • smartpluggmini

  Smart Plugg mini

  Smartplugg kan kobles mellom stikkontakt og ett elektrisk apparat som man ønsker å fjernstyre fra Keyfree appen, som lamper, kjøleskap og lignende. Enheten er trådløs og fungerer som en signalforsterker.
 • smartpluggrelax

  Smart Plugg Relax

  Relax Smart plugg lar deg overvåke og kontrollere dine elektriske apparater i hjemmet. Den gir deg en nøyaktig måling av ditt strømforbruk og vil varsle deg om strømbrudd eller ved feil på elektriske apparater. Med Relax Smart plugg er du alltid tilkoblet og anbefales til bruk på fryser eller kjøleskap.
 • betjeningspanel

  Betjeningspanel

  For aktivering og deaktivering av alarm. Det følger med nøkkelbrikker og man kan bruke eksisterende nøkkelkort dersom disse har støtte for RFID. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • panikk fuknsjonsknapp

  Panikk knapp

  Kan benyttes som sikkerhetsknapp for nødhjelp. Den vil varsle alle som har en bruker registrert i Keyfree app som er tilknyttet hjemmet. Enheten er trådløs og er batteridrevet.
 • sirene

  Sirene

  Smart sirenen har en høy og tydelig lyd, noe som gjør den egnet for sikkerhet av din bolig. Hvis inntrengere, innbruddstyver eller andre uønskede gjester kommer inn på eiendommen, sender sirenen en alarmlyd og vår app sender deg et direkte varsel på app. Smart sirenen er utstyrt med sabotasjebryter og med batteri-backup slik at den fortsatt vil være i stand til å kommunisere ved et strømbrudd.

Elektroniske dørlåser

 • Easy Access V2 Dørlås

  Easy Access V2 er en kodelås for ytterdør med skjult panel. Leveres med standard låskasse for Skandinaviske mål med hakereile avlåsing som gir ekstra sikkerhet.
 • Easy Access Easy Code Touch Dørlås

  Easy Code Touch er en kodelås for ytterdør med touch display, noe som gir låsen et stilig design. Leveres med standard låskasse for Skandinaviske mål med hakereile avlåsing som gir ekstra sikkerhet. Nå med MiFare classic tag leser, tre stk nøkkelbrikker leveres med. Denne modellen er i sort og hvit utgave.
 • Easy Access Easy Finger Touch Dørlås

  Easy Finger Touch er en kodelås med fingeravtrykksleser for ytterdør med touch display noe som gir låsen et stilig design. Leveres med standard låskasse for Skandinaviske mål med hakereile avlåsing som gir ekstra sikkerhet. Nå med MiFare classic tag leser, tre stk nøkkel- brikker leveres med. Denne modellen er i sort og hvit utgave.

Tilkoblingsmuligheter

 • easy-access

  Elektronisk dørlås fra Easy Access.

  Easy Access er designet spesielt for nordisk klima og har høyt fokus på design og kvalitet. Disse er kompatible med både kort og tag, alle brukere får sin egen unike kode. I tillegg leveres alle dørlåser fra denne leverandøren med 3 tradisjonelle nøkler. Alle enheter produsert av Easy Access kan integreres med vår app. Les mer om Easy Access her.
 • ezviz-gateway-splashscreen

  Overvåking fra ezviz

  Til våre kunder anbefaler vi overvåkingssystemet til Ezviz som kan integreres direkte i vår app. Få enkelt bilde eller video via vår app som gir deg muligheten til å sjekke årsak til varsling og hendelser i appen. Kamera fra Ezviz gir deg også muligheten til å snakke direkte gjennom appen utfra kamera til de som er i rommet som gjester, familiemedlemmer eller husdyr. Les mer om Ezviz her
 • develco-sq

  Kompatibel med produkter fra Develco

  Keyfree dørlåssystem er kompatibel med komponenter utviklet av Develco. Utvid dørlåssystemet med komponenter etter ditt ønske og behov. Les mer om komponentene til Develco her!
 • Elektronisk dørlås fra ID Lock

  Keyfree dørlåssystem er kompatibel med elektroniske dørlåser fra ID Lock. Les mer om dørlåsene til ID Lock her!

Kontakt oss

  kontakt@keyfree.no